Fitflop

F-Mode Leather/Suede Flatform Sneakers

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056111
De FitFlop™ F-Mode Leather/Suede Flatform Sneakers zijn een duurzame en trendy keuze voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en suède en hebben een comfortabele platte zool. Het voetbed is voorzien van MicroWobbleboard-technologie, wat zorgt voor een extra comfortabele pasvorm. De materialen en technologieën die gebruikt worden in deze sneakers maken ze geschikt voor dagelijks gebruik en dragen bij aan een duurzame levensstijl.
Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit? Dan zijn de F-Mode Leather/Suede Flatform Sneakers van Mulder Schoenen dé schoenen voor jou! Deze prachtige sneakers in een elegante beige kleur zijn niet alleen trendy, maar ook super comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit.
Het buitenmateriaal van de sneakers is gemaakt van echt leer, waardoor ze niet alleen luxe ogen maar ook nog eens zeer duurzaam zijn. De hoge kwaliteit van het leer maakt deze schoenen geschikt voor allerlei gelegenheden, van een casual dagje uit tot een chique avondje uit. Met de lage schachthoogte en de flatform zool, krijg je net dat beetje extra lengte zonder in te leveren op comfort.
Daarnaast zorgen de rubberen zool en de voering van textiel ervoor dat je tijdens het lopen optimale grip en stabiliteit hebt, terwijl je voeten fris en droog blijven, zelfs op warme dagen. Maar wat deze sneakers echt uniek maakt, is de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool van Fitflop. Deze zool verbetert niet alleen je houding, voorkomt vermoeide benen, maar verlicht ook bepaalde medische klachten.
Fitflop staat bekend om comfortabele en trendy schoenen met innovatieve technologieën. Met de F-Mode Leather/Suede Flatform Sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar zorg je ook goed voor je lichaam. Perfect voor een dagje uit, een ontmoeting met vrienden of gewoon voor dagelijks gebruik. Bestel deze unieke en comfortabele sneakers vandaag nog en geef je outfit de upgrade die het verdient!
Dankzij FitFlop ben je niet alleen verzekerd van een modieus paar schoenen, maar ook van comfort en hoge kwaliteit. In 2006 stelde Marcia Kilgore, oprichtster van FitFlop, zich als doel de comfortabelste schoenen ter wereld te creëren. Met de Microwobbleboard™-middenzool en de perfecte ondersteuning van spieren en gewrichten bij het lopen, wil je al snel nergens anders meer op lopen. Kies voor Fitflop en geniet van een actieve levensstijl met stijl en comfort!