Palladium

Palla Ace Chukka Organic

€ 84,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur MINERAL RED
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058849
Palladium Palla Ace Chukka Canvas. Deze minimalistische sneaker heeft een sportieve en vintage look en is perfect voor de zomer! Gemaakt van Canvas (100% biologisch katoen) met een stoere en robuuste rubberen zool met ruitpatroon.Hoofdmateriaal: Canvas, Biologisch katoienHoogte: HafhoogZool: RubberHakhoogte: 0 cmVoering : CanvasSluiting: VetersUitneembare binnenzool: NeeVoering: Canvas Vegan: JAKenmerken: merkopdruk op tong op canvas / 3D geprinte logopatch plus borduurwerk op binnenste kwartier / bedrukt op buitenste kwartier / met warmte aangebracht logo op binnenzool op textielgaas / rubberen patch op hiel op welt, platte veters / geborduurde logopatch / hielband en gesp / oogjes / ventilatiegat op binnenste kwartier / veterlus
Stap in de wereld van stijlvolle en duurzame schoenen met de Palladium Palla Ace Chukka Organic sneakers van Mulder Schoenen! Deze trendy sneakers zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Gemaakt van organisch katoen en met een schachthoogte die perfect is voor elke gelegenheid, zijn deze sneakers een must-have voor jouw collectie.
De mineral red kleur van de sneakers geeft een speelse touch aan elke outfit en zorgt voor een unieke uitstraling. De materialen van textiel en rubber zorgen voor een comfortabele pasvorm en een goede grip op verschillende ondergronden. Palladium staat al sinds 1991 bekend om zijn focus op duurzaamheid en dat zie je terug in de Palla Ace Chukka Organic schoenen.
Of je nu een urban explorer bent, een stadse avonturier of gewoon op zoek bent naar comfortabele en stylish sneakers, de Palla Ace Chukka Organic is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef jezelf een stijlvolle upgrade met deze eco-friendly schoenen van Mulder Schoenen.
Palladium schoenen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Bij Mulder Schoenen vind je een ruime collectie Palladium schoenen die perfect zijn voor dagelijks gebruik of voor avontuurlijke reizen en vakanties. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en eco-bewustzijn met de Palla Ace Chukka Organic sneakers van Palladium.
Kies voor Palladium bij Mulder Schoenen en geef je schoenencollectie een duurzame upgrade!