Palladium

Palla Ace Chukka Organic

€ 84,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur CREAM WHITE
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058849
Palladium Palla Ace Chukka Canvas. Deze minimalistische sneaker heeft een sportieve en vintage look en is perfect voor de zomer! Gemaakt van Canvas (100% biologisch katoen) met een stoere en robuuste rubberen zool met ruitpatroon.Hoofdmateriaal: Canvas, Biologisch katoienHoogte: HafhoogZool: RubberHakhoogte: 0 cmVoering : CanvasSluiting: VetersUitneembare binnenzool: NeeVoering: Canvas Vegan: JAKenmerken: merkopdruk op tong op canvas / 3D geprinte logopatch plus borduurwerk op binnenste kwartier / bedrukt op buitenste kwartier / met warmte aangebracht logo op binnenzool op textielgaas / rubberen patch op hiel op welt, platte veters / geborduurde logopatch / hielband en gesp / oogjes / ventilatiegat op binnenste kwartier / veterlus
Op zoek naar trendy en milieuvriendelijke sneakers? Dan zijn de Palla Ace Chukka Organic sneakers van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze duurzame sneakers zijn gemaakt van biologisch katoen en vormen een perfecte mix van comfort, stijl en eco-vriendelijkheid.
De halfhoge Palla Ace Chukka Organic sneakers bieden optimale ondersteuning en bescherming voor je voeten. De voering en buitenkant van textiel zorgen voor een ademend gevoel en extra comfort tijdens het dragen. Dankzij de rubberen zool heb je de benodigde grip en stabiliteit, zodat je zorgeloos de hele dag kunt blijven lopen.
In de klassieke kleur Cream White zijn deze sneakers moeiteloos te combineren met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of een meer formele outfit, met deze sneakers zit je altijd goed. Het uniseks design maakt ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en het moderne en tijdloze ontwerp past bij elke stijl, van sportief tot minimalistisch.
Het merk Palladium staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en oog voor duurzaamheid. Met de Palla Ace Chukka Organic sneakers draag je niet alleen trendy schoenen, maar lever je ook een bijdrage aan een beter milieu. Palladium is al sinds 1991 bezig met het maken van modieuze schoenen met respect voor onze planeet.
Palladium schoenen zijn perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor reizen en vakanties. Door de comfortabele pasvorm, lichtgewicht zool en moderne stijl kun je urenlang op deze schoenen rondlopen, met een backpack of rugtas op je rug.
Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de Palla Ace Chukka Organic sneakers van Mulder Schoenen. Bestel deze trendy en milieuvriendelijke sneakers vandaag nog en maak een bewuste keuze voor het milieu. Waarom Palladium schoenen? Omdat comfort, stijl en duurzaamheid perfect samenkomen in deze unieke sneakers!