Palladium

Pallasphalt Lo

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur STAR WHT/WARM SAND
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber/EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058856
Palladium Pallasphalt Lo- Bovenwerk van leer- Gold rated gelooid- Duurzame rubberen buitenzool- GOTS-gecertificeerd materiaal- OEKO-TEX gecertificeerd materiaal
Ben jij op zoek naar trendy en milieubewuste sneakers die zowel comfortabel als stijlvol zijn? De Pallasphalt Lo sneakers van Palladium zijn precies wat je nodig hebt! Deze schitterende sneakers in de kleuren star wit/warm zand zijn niet alleen duurzaam, maar ook echte eyecatchers die perfect passen bij elke outfit.
Het hoogwaardige LEER aan de buitenkant van de schoenen geeft ze een luxe uitstraling, terwijl de lage schachthoogte en vetersluiting zorgen voor een comfortabele pasvorm de hele dag door. De voering van TEXTIEL en de RUBBEREN/EVA-zool bieden optimale demping en ondersteuning, waardoor je moeiteloos kunt rondlopen, of je nu gaat shoppen, een wandeling maakt of gewoon relaxt.
Wat de Pallasphalt Lo sneakers echt speciaal maakt, is dat ze milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Palladium staat bekend om zijn innovatieve aanpak van duurzaamheid en deze sneakers zijn daar een perfect voorbeeld van. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen zijn ze niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet.
Palladium schoenen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor reizen en vakanties. Met hun comfortabele pasvorm, lichtgewicht zool en modern design kun je urenlang rondlopen, zelfs met een backpack op je rug. Voeg deze duurzame en stijlvolle Pallasphalt Lo sneakers van Palladium toe aan je collectie en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van deze unieke schoenen.
Waarom Palladium schoenen? Palladium schoenen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en reizen, dankzij de comfortabele pasvorm, lichtgewicht zool en modern design. Kies nu voor duurzaamheid en stijl met de Pallasphalt Lo sneakers van Palladium!
Palladium schoenen, verkrijgbaar bij Mulder Schoenen, zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook perfect voor dagelijks gebruik en reizen. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de duurzame en trendy Pallasphalt Lo sneakers en ervaar het zelf!