Palladium

Pampa Hi Zip Organic

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur PEASKIN
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058850
Palladium Hi Zip Organic.- Bovenmateriaal: 100% biologisch textiel- Materiaal buitenzool: gerecycled rubber- Hakhoogte: 25 mm- Voering: 100% biologisch katoenen canvas- Sluiting: veter + rits- Uitneembare binnenzool: Nee- Materiaal binnenzool: kurk- 100% Vegan
Stap in stijl en comfort met de Palladium Pampa Hi Zip Organic sneakers van Mulder Schoenen. Gemaakt van biologisch katoen, zijn deze schoenen niet alleen trendy maar ook milieuvriendelijk. Met de unieke Peaskin kleur en een halfhoge schachthoogte, zal je zeker de show stelen op straat.
✨ Voel je goed over je look en je keuzes met deze duurzame sneakers!✨
Het uniseks design maakt deze schoenen geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De materiaalvoering van textiel en de rubberen zool zorgen voor een perfecte mix van comfort en duurzaamheid. Of je nu gaat voor een casual outfit of een sportieve look, met de Palladium Pampa Hi Zip Organic sneakers zit je altijd goed.
⭐ Ontdek de perfecte combinatie van stijl en eco-vriendelijkheid met Palladium!⭐
Palladium, een pionier op het gebied van milieuvriendelijke schoenen, staat bekend om zijn innovatieve modellen gemaakt van duurzame materialen. Met deze sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor onze planeet.