Palladium

Pampa Hi Zip Organic

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur YELLOW CRÈME
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058850
Palladium Hi Zip Organic.- Bovenmateriaal: 100% biologisch textiel- Materiaal buitenzool: gerecycled rubber- Hakhoogte: 25 mm- Voering: 100% biologisch katoenen canvas- Sluiting: veter + rits- Uitneembare binnenzool: Nee- Materiaal binnenzool: kurk- 100% Vegan
Stap in stijl en comfort met de Pampa Hi Zip Organic sneakers van Palladium, verkrijgbaar bij Mulder Schoenen. Deze unieke sneakers zijn gemaakt van organisch katoen in een opvallende gele crème kleur en zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Met een trendy halfhoge schachthoogte geven deze schoenen jouw outfit net dat beetje extra.
Wat deze sneakers zo speciaal maakt, is niet alleen het prachtige design, maar ook het ethisch verantwoorde karakter. Palladium staat bekend om hun inzet voor milieuvriendelijke materialen, en met de Pampa Hi Zip Organic draag je hieraan bij terwijl je er ook nog eens trendy uitziet. De textielen voering zorgt voor ademend vermogen, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en de rubberen zool stabiliteit biedt, waar je ook gaat.
Of je nu op reis bent, met een backpack door de stad loopt, of een dagje uit gaat, deze sneakers zijn de ideale metgezel. Lichtgewicht, comfortabel en met een modern design, ze maken elke stap die je zet gemakkelijk en stijlvol. Bovendien draag je met Palladium schoenen bij aan een groenere planeet.
Dus waarom kiezen voor Palladium? Omdat je met deze schoenen niet alleen kiest voor stijl en comfort, maar ook voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Maak een statement, zet een stap in de goede richting, en kies voor de Pampa Hi Zip Organic sneakers van Palladium. Shop nu bij Mulder Schoenen en ervaar zelf het verschil. Ga voor kwaliteit, ga voor Palladium!