Saucony

Jazz NXT

€ 125,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059036
Saucony Jazz NXT. Een klassieker is niet te overtreffen, maar kan wel aangevuld worden met upgrades. We presenteren de Jazz NXT - onze traditionele hardloopschoen met een unieke draai die gemaakt is voor de volgende generatie.
Stap in jouw eigen stijlvolle en duurzame toekomst met de Jazz NXT sneakers van Saucony. Deze sneakers bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. De ademende mesh buitenkant zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en droog blijven, terwijl de textielen voering zorgt voor langdurig comfort.
Met een lage schachthoogte en een rubberen zool voor uitstekende grip en ondersteuning, zijn de Jazz NXT sneakers ideaal voor ontspannen wandelingen in de stad of drukke dagen winkelen. Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is dat ze op een duurzame manier zijn geproduceerd. Saucony streeft ernaar om tegen 2025 maar liefst 90% van hun producten op een duurzame wijze te produceren, met gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen.
Als je kiest voor de Saucony Jazz NXT sneakers, draag je actief bij aan een duurzamere toekomst. Saucony is toegewijd aan een duurzame planeet en werkt voortdurend aan het verbeteren van hun productieprocessen. Door te investeren in kwaliteit en duurzaamheid laten ze zien dat modieuze schoenen ook op een verantwoorde manier geproduceerd kunnen worden. Doe vandaag nog mee aan de uitdaging van Saucony om te blijven streven naar verbetering en een duurzamere wereld te ondersteunen.
Geniet van comfort, stijl en draag bij aan een duurzame toekomst met de Saucony Jazz NXT sneakers. Maak een bewuste keuze voor jouw schoenen en voor onze planeet. Kies voor duurzaamheid zonder in te leveren op stijl. Laat zien dat jouw modekeuzes een positieve impact kunnen hebben op onze planeet.
Dus waar wacht je nog op? Stap in jouw eigen stijlvolle en duurzame toekomst met de Jazz NXT sneakers van Saucony! #duurzaamheid #saucony #trendyschoenen
WE LEVEN VOOR DE TOEKOMST - en we weten dat de keuzes die we vandaag maken van invloed zijn op ons toekomstbeeld. Werken naar een duurzamere planeet betekent gewoon dat we onszelf blijven uitdagen om alles voortdurend beter te doen. Doe mee met onze uitdaging om onszelf te verbeteren en recyclebare materialen te omarmen. Met onze duurzaamheidsdoelen willen we maar liefst 90% van onze producten tegen 2025 produceren met gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en bijdragen aan een betere wereld. Durf te kiezen voor duurzaamheid en stijl met