Saucony

Progrid Omni 9

€ 159,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Light Sand/navy
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00059035
Saucony Progrid Omni 9. Het Original Retro Tech-silhouet uit 2010 werd geremasterd tot een klassiekere, kleurrijke sneaker met verfijnd mesh, varkensleer en leren details. Met zijn gedesatureerde kleuren is deze schoen een waar statement voor iedereen die van sport maar ook van stijl houdt.
Strik je veters en maak een statement met de Saucony Progrid Omni 9 sneakers in de kleur Light Sand/Navy! Deze stijlvolle sneakers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar dragen ook bij aan een betere toekomst. Gemaakt van hoogwaardig suède en mesh materiaal, zijn deze sneakers ademend en duurzaam, zodat je er extra lang van kunt genieten. De lage schachthoogte geeft je look een trendy twist, terwijl de rubberen zool zorgt voor maximale grip en stabiliteit bij iedere stap die je zet.
De tijdloze kleurencombinatie van Light Sand en Navy biedt eindeloze mogelijkheden om deze sneakers te combineren met verschillende outfits. Of je nu van een casual look houdt of liever wat meer chique gaat, deze sneakers passen zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Het unisex design maakt ze geschikt voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl in één.
Bij Saucony hebben we ons tot doel gesteld om een duurzamere planeet te creëren. Tegen 2025 willen we maar liefst 90% van onze producten maken van gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen. Door te kiezen voor de Saucony Progrid Omni 9 sneakers, maak je een bewuste keuze om bij te dragen aan een betere wereld. Doe mee aan onze missie om de wereld een beetje mooier te maken, stap voor stap.
Samen kunnen we een verschil maken. Kies voor duurzaamheid, kies voor stijl, kies voor de Saucony Progrid Omni 9. Walk the talk with Saucony en draag bij aan een betere toekomst! #sauconylove #sustainablefashion #bewustekledingkeuze #betterfuture
Onze toewijding aan een duurzamere planeet betekent dat we onszelf steeds blijven uitdagen. Maak een impact, maak een verschil. Doe mee met onze uitdaging om onszelf te verbeteren en kies voor sneakers die niet alleen trendy en comfortabel zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Kies voor de Saucony Progrid Omni 9 en loop met ons mee op het pad naar een betere toekomst. Walk the talk with Saucony!