Saucony

Progrid Omni 9

€ 174,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Greige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00059035
Saucony Progrid Omni 9. Het Original Retro Tech-silhouet uit 2010 werd geremasterd tot een klassiekere, kleurrijke sneaker met verfijnd mesh, varkensleer en leren details. Met zijn gedesatureerde kleuren is deze schoen een waar statement voor iedereen die van sport maar ook van stijl houdt.
Stap in stijl, comfort en duurzaamheid met de Saucony Progrid Omni 9 sneakers - een must-have paar schoenen voor iedereen die van mode én onze planeet houdt! Deze prachtige sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède en mesh in een elegante greige kleur, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn maar ook lang meegaan. De Progrid Omni 9 sneakers combineren trendy design met duurzame materialen en zijn daarmee perfect voor elke gelegenheid.
Of je nu een casual outfit draagt of je klaarmaakt voor een avondje uit, met deze sneakers zit je altijd goed. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen optimaal comfort te bieden maar ook bij te dragen aan een duurzamere planeet. Saucony heeft zich ten doel gesteld om tegen 2025 90% van hun producten te produceren van gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen, waardoor je met deze sneakers een bewuste keuze maakt voor de toekomst van onze planeet.
Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met de Saucony Progrid Omni 9 sneakers en draag bij aan een betere wereld met elke stap die je zet. Laat jezelf stralen bij elke stap die je zet en maak een statement met dit prachtige paar sneakers. Sluit je aan bij de missie van Saucony naar een duurzamere planeet en ervaar zelf het beste van mode en duurzaamheid in één stijlvol paar sneakers.
De toekomst is nu en elke keuze die we vandaag maken, heeft invloed op morgen. Doe mee met de beweging naar gerecyclede materialen en stap in de duurzame mode met deze eco-friendly sneakers van Saucony. Upgrade jouw schoenencollectie en maak een verschil met deze sneakers! Kies bewust voor een trendy en eco-friendly levensstijl met Saucony en draag bij aan een duurzamere wereld. Doe vandaag nog de bewuste keuze en bestel jouw eigen paar Saucony Progrid Omni 9 sneakers.