SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Carota
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker in de kleur Carota. Deze duurzame sneaker is gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan. Het design is casual maar sportief, met suède panelen en een stevige nylon buitenkant. De binnenkant is gevoerd met textiel en heeft een gewatteerde enkelkraag voor extra comfort. Het voetbed is uitneembaar en zorgt voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool met noppenprofiel biedt voldoende grip. Sun 68 besteedt veel aandacht aan originele details en gebruikt goede materialen voor hun casual designs.
Stap vandaag in stijl met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers! Als moderne en modebewuste dame, ben jij altijd op zoek naar schoenen die niet alleen trendy zijn, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit. En dat is precies wat deze opvallende sneakers te bieden hebben.
Met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers maak je een statement dankzij de opvallende kleur carota. Jouw outfit zal direct naar een hoger niveau getild worden. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met deze sneakers loop jij vol vertrouwen en stijl rond.
De mix van leather, textile en polyurethaan maakt deze sneakers duurzaam en comfortabel om te dragen. De textielen voering zorgt ervoor dat je voeten fris blijven, terwijl de rubberen zool optimale grip en stabiliteit biedt bij elke stap die je zet. Dankzij de lage schachthoogte krijgen de sneakers een sportieve uitstraling en zijn perfect voor dagelijks gebruik.
Als een trendy en kwaliteitsbewuste dame, weet je dat het Italiaanse merk Sun68 garant staat voor stijl, kwaliteit en comfort in één. Durf op te vallen en laat jouw unieke stijl stralen met deze trendy sneakers. Bestel vandaag nog de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers en voeg een vleugje fashion en flair toe aan elke outfit.
Ben je een fan van Sun68 en wil je jouw collectie uitbreiden? Ontdek het ruime assortiment Sun68 sneakers voor dames bij Schuurman Schoenen en geef jouw persoonlijkheid de aandacht die het verdient!
De Sun68 Ally Solid Nylon sneakers zijn perfect voor dames die graag opvallende sneakers dragen met een mix van retro design en moderne invloeden. Laat je stijl zien, maak een statement en straal met Sun68 aan je voeten!
Wil je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames aanschaffen? Neem dan zeker een kijkje in het ruime assortiment van Sun68 schoenen bij Schuurman Schoenen en dompel jezelf onder in de unieke wereld van dit Italiaanse merk voor vrijetijdskleding. Stralend de deur uit met nieuwe Sun68 sneakers aan je voeten!
Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Zij bieden namelijk een ruim assortiment Sun68 schoenen aan. Sun68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert Sun68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kled