Teva

Olowahu

€ 34,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Teva
Kleur Mix Black on black
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant 100% Gerecycled Polyester
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059059
TEVA Olowahu. De kunstzinnige details op de banden en de elegante sluiting maken deze klassieke instapsandaal buitengewoon.Perfect voor: de hele dag, in de stadSneldrogend band van gerecycled plastic met traceerbaar, verifieerbaar REPREVE®-polyestergaren van Unifi® ondersteunt je voet en kan tegen een stootjeDe dempende Mush®-bovenzool vormt zich naar je voet voor ongekend comfortMiddenzool van 30% gerecyclede EVA biedt maximaal, lichtgewicht comfortDe lichtgewicht buitenzool van EVA-schuim houdt je tred lichtBehandeld met Life Natural, een antigeurbehandeling op basis van pepermuntDuurzaamheidsinitiatief(ven): vegan; band van gerecycled plastic met traceerbaar, verifieerbaar REPREVE®-polyestergaren van Unifi®Gewicht per schoen voor maat 38 (dames) 85 g
Stap in de wereld van moderniteit, stijl en duurzaamheid met de nieuwe Teva Olowahu slippers in de kleur Mix Black on black. Deze slippers zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een statement van comfort, stijl en milieubewustzijn. Of je nu de stad verkent of geniet van een relaxte dag op het strand, de Olowahu slippers zijn je perfecte metgezel voor alle avonturen.
Met hun lage schachthoogte en zachte textielen voering bieden de Olowahu slippers een ongeëvenaard draagcomfort. De EVA-zool zorgt voor lichtgewicht stappen en ultiem loopgemak, waardoor je moeiteloos de wereld kunt verkennen terwijl je er fantastisch uitziet.
Bij Teva begrijpen we het belang van duurzaamheid voor een betere toekomst. Het buitenmateriaal van deze Mix Black on black slippers is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor je niet alleen bijdraagt aan je eigen stijl, maar ook aan een duurzamere wereld voor ons allemaal. Onze toewijding aan duurzaamheid en ethische productie staat centraal bij ons merk.
Hier bij Teva zetten we ons in om inzicht te krijgen in de bredere impact van ons bedrijf op onze klanten, medewerkers, gemeenschappen en het milieu. Als merk dat staat voor vrijheid en ontdekking, nemen we onze verantwoordelijkheid serieus en streven we naar een diverse, gelijke en inclusieve toekomst.
Maak een bewuste keuze voor een groenere wereld en voeg de Teva Olowahu slippers toe aan je collectie. Kies vandaag nog voor comfort, stijl en duurzaamheid en draag bij aan een betere planeet. Laat zien dat jouw stijl hand in hand kan gaan met een milieuvriendelijkere toekomst. Doe mee met de beweging, kies voor Teva en maak een statement voor een betere wereld.
Met de Olowahu slippers van Teva zet je niet alleen de trend, maar draag je ook bij aan een duurzamere en inclusievere wereld. Sluit je aan bij onze missie en stap vol vertrouwen de wereld in. Kies voor Teva en maak het verschil voor onze planeet en toekomstige generaties. Samen kunnen we een positieve impact hebben en de wereld een beetje mooier maken. Je verdient comfort, stijl en duurzaamheid - kies voor Teva en kies voor een betere wereld. #Teva #Duurzaamheid #Comfort #Stijl #GroenereToekomst.
Met de Mix Black on black Olowahu slippers van Teva maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een toekomst waarin duurzaamheid en mode hand in hand gaan. Ga voor comfort, stijl