Timberland

Mylo Bay Sneaker

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Light Beige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering ReBOTL
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058997
Timberland Mylo Bay sneakers. Draag jouw stijl uit met deze Mylo Bay sneaker. De schoen is gemaakt met Tencel Lyocell-vezels met Refibra -technologie, een lichtgewicht, duurzame stof gemaakt van uitsluitend hernieuwbare en gerecyclede materialen. Bovendien heeft het model een voering van ReBOTL-materiaal van minimaal 50% gerecycled plastic.Bovenmateriaal van Tencel Lyocell-vezels (gemaakt van 70% duurzaam verkregen houtpulp van de eucalyptus en 30% gerecycled katoen uit productieafval) met Refibra-technologie. Met REFIBRA-technologie worden katoenresten uit kledingproductie geUpcycled. Van deze katoenresten wordt katoenpulp gemaakt. 100% katoenen vetersVoering van duurzaam ReBOTL-materiaal met minimaal 50% gerecycled plasticDempend EVA-voetbedGevulkaniseerde constructieOndersteunende rubberen buitenzool
Hey jij daar! Op zoek naar een paar stijlvolle en duurzame sneakers? Dan is de Timberland Mylo Bay sneaker echt iets voor jou! Deze sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens milieuvriendelijk.
De Mylo Bay sneaker, gemaakt van Tencel™ Lyocell, biedt een comfortabele pasvorm en een lichtgewicht gevoel. De prachtige licht beige kleur maakt ze makkelijk te combineren met verschillende outfits. De lage schachthoogte en ReBOTL voering zorgen ervoor dat deze sneakers niet alleen stylish zijn, maar ook zeer comfortabel.
Met een buitenkant van duurzaam textiel en een rubberen zool zijn deze sneakers perfect voor dagelijks gebruik. Speciaal ontworpen voor heren die er fashionable uit willen zien en tegelijkertijd bewust bezig willen zijn met het milieu.
Timberland staat bekend om haar toewijding aan duurzaamheid en met de Mylo Bay sneaker laten ze zien dat stijl en eco-vriendelijkheid perfect samengaan. Dus, als jij op zoek bent naar sneakers die niet alleen goed voor je voeten zijn, maar ook voor de planeet, dan is de Mylo Bay sneaker de perfecte keuze voor jou!
Maak een fashion statement en draag bij aan een betere toekomst met de Mylo Bay sneaker van Timberland. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort trendy én eco-friendly rond!
Ben je bezig met duurzaamheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? Al sinds 1952 legt Timberland zich erop toe de wereld te beschermen. Ook jij kunt de toekomst verbeteren door duurzamer te gaan leven, of het nu gaat over het opbouwen van nieuwe verbindingen bij jou in de buurt tot het telen van voedsel in je achtertuin. Wij zouden het mooi vinden om samen met jou aan waardevollere winst te werken.
Kies voor duurzame en trendy sneakers van Timberland en draag bij aan een groenere toekomst!