Vans

Authentic Reissue 44

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur YLW1 - Yellow
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059071
VANS Authentic Reissue 44 kenmerken: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Rubber, Regeneratief Katoen
Hey jij daar! Op zoek naar een trendy toevoeging aan je schoenencollectie? Dan moet je absoluut de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers in het geel hebben! Dit gloednieuwe model, gemaakt van duurzaam organic cotton, heeft een stijlvolle lage schachthoogte die perfect is voor dagelijks gebruik.
Deze dames sneakers in de opvallende gele kleur voegen een speelse en trendy touch toe aan elke outfit. De textielen voering zorgt voor een zacht gevoel aan je voeten, terwijl de FSC rubberen zool voldoende grip en stabiliteit biedt tijdens het lopen. De buitenkant, gemaakt van hoogwaardig textiel, geeft een luxe uitstraling en garandeert duurzaamheid.
Sluit je aan bij de rijke geschiedenis van skateboarden en voeg een vleugje skatesfeer toe aan jouw outfit met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers. Net als Vans werden ook de sneakers van De Mulders oorspronkelijk omarmd door skateboarders vanwege de stoere designs en rubberen zolen.
Kies voor comfort, kwaliteit en stijl met De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers en laat jouw unieke stijl zien! Voeg een vleugje skateboardstijl toe aan jouw outfit en durf anders te zijn met deze eyecatchers. Upgrade jouw look en laat jouw creativiteit stralen met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers. Bestel vandaag nog en creëer jouw eigen unieke stijl met deze prachtige gele sneakers. Let's go off the wall met De Mulders!