Veja

V-10 CWL Unisex

€ 164,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur White_Brittany
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant vegan leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059066
VEJA V-10 sneakers.Het V-10 model gemaakt van ecologische en duurzame materialen:- Bovenwerk van C.W.L. Dit is biologisch katoen bedekt met hars van maïs- en ricinusolie.Dit materiaal is 54% biobased en is een veganistisch alternatief voor leer.- Panelen gemaakt van C.W.L. & vegan suède- Logo V gemaakt van rubber en rijstafval (22%)- Veters van 100% biologisch katoen- Zachte binnenvoering (33% biologisch katoen en 67% gerecycled polyester)- Binnenzool gemaakt van suikerriet (40%), biologisch katoen (12%), rubber uit het Amazonegebied (11%) en gerecycled E.V.A.* (11%)- 59% bio-sourced en gerecyclede buitenzool: gemaakt van rubber uit het Amazonegebied (24%), rijstafval (23%) en gerecycled rubber (12%)- Gemaakt in Brazilië, in de regio Porto Alegre
Stap vandaag vol vertrouwen de wereld in met de stijlvolle Veja V-10 CWL Unisex sneakers in de prachtige kleur White_Brittany! Deze trendy lage sneakers zijn niet alleen een modebewuste keuze, maar ook een ethisch verantwoorde. Gemaakt van vegan leer met een voering van zacht textiel, zien deze sneakers er niet alleen goed uit, maar voelen ze ook goed aan. Bijdragen aan een duurzamere wereld is nog nooit zo makkelijk en elegant geweest.
Kies voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid met deze witte Veja sneakers. Het Franse merk Veja staat al sinds 2005 bekend om hun innovatieve aanpak in de sneakerindustrie. Met hun sociale projecten, streven naar economische rechtvaardigheid en het gebruik van ecologische materialen, dragen zij bij aan een duurzamere wereld. De V-10 CWL Unisex sneakers maken deel uit van dit grotere geheel, met biologisch katoen uit Brazilië en Peru, Amazone rubber voor de zolen, en innovatieve materialen van gerecyclede plastic flessen.
Met hoogwaardige materialen en een tijdloos minimalistisch design, zijn de Veja V-10 CWL Unisex sneakers niet alleen een fashion statement, maar ook een statement voor een eerlijkere wereld. De rubberen zool zorgt voor uitstekende grip en duurzaamheid, terwijl het vegan leer een luxe uitstraling geeft. Dames die stijl en comfort hoog in het vaandel hebben staan, zullen dol zijn op deze witte sneakers.
Maak een bewuste keuze, maak een statement en kies voor de Veja V-10 CWL Unisex sneakers. Draag bij aan sociale projecten en ecologische rechtvaardigheid terwijl je er geweldig uitziet en je goed voelt met deze sneakers aan je voeten. Of je nu je outfit wilt opvrolijken of gewoon op zoek bent naar comfortabele en milieuvriendelijke schoenen, met de Veja V-10 CWL Unisex sneakers maak je altijd de juiste keuze.
Het VEJA Project sinds 2005
Veja creëert sneakers op een andere manier, waarbij ze sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen mixen. Het merk gebruikt Braziliaans en Peruaans biologisch katoen voor de canvas en veters, Amazone rubber voor de zolen, en diverse innovatieve materialen gemaakt van gerecyclede plastic flessen of gerecycled polyester. Kies bewust, kies Veja. #WearYourValues #TheVEJAProject
Stap vandaag nog uit in stijl en draag met trots de Veja V-10 CWL Unisex sneakers, waar fashion en duurzaamheid hand in hand gaan. So be bold, be ethical, be unique with Veja! #WearVeja #SustainableFashion.