Woden

Nicoline

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-
Ontmoet de Nicoline sneakers van Woden, een Scandinavisch sneakermerk met een groene voetafdruk. Deze trendy en comfortabele schoenen zijn perfect voor jou, de moderne en stijlbewuste vrouw die op zoek is naar kwaliteit en stijl.
De Nicoline sneakers stralen luxe uit met hun mooie Green Cypress kleur en de unieke combinatie van textiel en leer aan de buitenkant. Door de lage schachthoogte krijgen ze een casual en sportieve uitstraling, terwijl de rubberen zool zorgt voor grip en comfort bij elke stap die je zet.
Niet alleen zijn deze dames sneakers een lust voor het oog, maar ze zijn ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen. De voering van textiel zorgt voor ademend vermogen, terwijl de duurzame rubberen zool ervoor zorgt dat je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. Of je nu gaat shoppen of een wandeling maakt in het park, de Nicoline sneakers zijn jouw perfecte metgezel.
Woden staat bekend om zijn focus op Scandinavisch design en kwaliteitsmaterialen, en de Nicoline sneakers zijn daar een perfect voorbeeld van. Bij Woden kun je altijd rekenen op sneakers die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Elk detail van deze sneakers is met precisie uitgewerkt voor de urban levensstijl van vandaag.
Dus als jij op zoek bent naar sneakers die jou stijlvol en comfortabel door de dag heen brengen, zoek dan niet verder dan de Nicoline sneakers van Woden. Met deze schoenen kies je voor Scandinavisch design, kwaliteit en een groene voetafdruk. Bestel vandaag nog en stap in stijl de deur uit met de Nicoline sneakers van Woden!
Woden - een groene voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat zich richt op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, omdat we geloven in zowel producten als mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden, en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van vandaag.
Format: Paragrafen.