Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Mulberry Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is gebaseerd op een innovatief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp, vervaardigd in leer en textiel met vislederen details op de hiel. Al het leer is van LWG gecertificeerde productie. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de sneakers binnenzool, die zowel lichtgewicht als schokabsorberend is. Naast de karakteristieke WODEN kurkzool beschikt Ronja over een WODEN luchtstroomvoetbed om ademend vermogen te garanderen en zorgt voor een ultrazachte loopervaring gedurende de dag. Kenmerken: Gerecycled textiel, Gegoten EVA-zool, LWG-gecertificeerd leer, Visleren details, Kurk binnenzool met Airflow-systeem.
Heb jij al gehoord van de Ronja sneakers van Woden? Deze prachtige sneakers in de kleur Mulberry Multi zijn een must-have voor elke fashion-forward vrouw!
Met een laag schachthoogte en een materialenmix van textiel en leer, bieden deze sneakers het perfecte samenspel van comfort en stijl. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik.
Woden, een Scandinavisch sneakermerk met focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, staat bekend om zijn aandacht voor detail en functionaliteit. Elk detail van de Ronja sneakers is met passie ontworpen door getalenteerde mensen, waardoor je verzekerd bent van een high-end sneaker die zowel trendy als duurzaam is.
Deze sneakers zijn de ideale metgezel voor elke gelegenheid; of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt door de stad of gewoon lekker wilt relaxen. Ze passen perfect bij elke outfit, waardoor jij er altijd stijlvol uitziet.
Met het oog op duurzaamheid en een groene voetafdruk, is Woden een merk dat staat voor kwaliteit, stijl en comfort. Het Scandinavische design van de Ronja sneakers in combinatie met de aandacht voor detail en functionaliteit maken ze de perfecte keuze voor jouw urban levensstijl.
Dus, als je op zoek bent naar trendy en comfortabele sneakers die perfect passen bij jouw stijl, kies dan voor de Mulberry Multi Ronja sneakers van Woden. Upgrade vandaag nog je schoenencollectie en ervaar zelf het Scandinavische design en comfort van Woden!