Woden

Ydun Icon

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Grijs
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00051417
De Ydun Icon sneakers zijn duurzaam en gemaakt van textiel en leer. De sneakers bevatten minimaal 50% gerecycled polyester uit PET-flessen en hebben een rubberen hielkap en visleren details. De binnenzool van zacht PU-schuim biedt lichtgewicht comfort en schokabsorptie. De sneakers hebben een ademend vermogen dankzij het WODEN luchtstroomvoetbed en zorgen de hele dag voor een zachte wandelervaring.
Hey jij daar! Op zoek naar de ultieme combinatie van stijl en comfort in een sneaker? Maak kennis met de Ydun Icon van Mulder Schoenen! De Ydun Icon is een lage sneaker in een prachtige grijsblauwe Sea Fog Grey kleur, de perfecte aanvulling op elke outfit. Gemaakt van een luxe mix van textiel en leer aan de buitenkant, en met een zachte textielen voering, biedt deze sneaker ultiem comfort gedurende de hele dag. De rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit, waardoor deze sneaker ideaal is voor dagelijks gebruik.
Wat de Ydun Icon echt speciaal maakt, is dat hij afkomstig is van het Scandinavische merk Woden. Woden, opgericht door de ervaren Carsten Holm, combineert mode, functionaliteit en anatomie in elk paar sneakers. Met een sterke focus op duurzaamheid en een groene voetafdruk, streeft Woden er altijd naar om trendy en comfortabele sneakers te ontwerpen met oog voor de natuur.
Met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, staat Woden voor duurzaamheid en trendy sneakers. De Ydun Icon sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar dragen ook bij aan een groenere wereld. Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf stralen met de Ydun Icon sneakers van Mulder Schoenen en loop in stijl terwijl je bijdraagt aan een groenere wereld. Let's walk in style!
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met een focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met fashion, functionaliteit en anatomie als essentiële elementen van ons DNA. De sneakers van Woden zijn ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd, met een combinatie van comfort en stijl. Walk in style with Woden!