Woden

Nellie Vintage

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blanc De Blanc/Old Gold
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058639
WODEN Nellie
Hey daar!
Op zoek naar stijlvolle en comfortabele sneakers? Dan is de Woden Nellie Vintage in de prachtige kleur Blanc De Blanc/Old Gold echt iets voor jou! Deze must-have sneakers voor trendy dames combineren hoogwaardig textiel en leer voor een stijlvolle uitstraling, duurzaamheid en kwaliteit.
De voering van textiel houdt je voeten de hele dag door comfortabel en fris, terwijl de EVA zool ultiem comfort biedt en je een lichtgewicht gevoel geeft bij iedere stap die je zet. De Scandinavische roots van Woden zijn duidelijk terug te zien in het ontwerp van de Nellie Vintage sneaker. Met oog voor detail en focus op mode, functionaliteit en anatomie is deze sneaker perfect voor de urban levensstijl van vandaag.
Of je nu gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of lekker gaat lunchen met vriendinnen, met de Nellie Vintage sneakers maak je elke outfit compleet. Woden hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit en draagt bij aan een groene voetafdruk. Dus niet alleen loop je stijlvol en comfortabel de deur uit, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu.
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Woden Nellie Vintage sneaker en maak een statement met je schoenen! Met Woden maak je een groene voetafdruk en loop je in stijl en comfort! #JustWodenIt
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Trek snel je nieuwe Nellie Vintage sneakers aan en laat jouw stijl spreken! Maak een bewuste keuze voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid met Woden. Nieuwe look, nieuwe mindset! Aarzel niet en loop vandaag nog vol vertrouwen de deur uit met je Nellie Vintage sneakers. Woden staat voor jouw stijl, jouw comfort, en jouw statement!