Vans

Slip-On Reissue 98

€ 79,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur Goud
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058897
-

Stap in de wereld van Vans met de iconische Slip-On Reissue 98 in goud van De Mulders. Deze schoenen zijn niet zomaar een paar instappers; ze zijn een statement, een uiting van jouw stijl en persoonlijkheid. Het gouden kleurenpalet geeft een vleugje glamour aan elke outfit, terwijl het trendy mix van leer en textiel zorgt voor een stijlvolle look die opvalt.

Met een lage schachthoogte en een comfortabele voering van textiel, bieden deze schoenen niet alleen stijl, maar ook langdurig comfort. Of je nu op je skateboard staat en de straten onveilig maakt, of gewoon relaxt door de stad wandelt, de rubberen zool zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit in elke stap die je zet.

Dit uniseks model straalt moeiteloze stijl en tijdloos design uit. Het iconische Off The Wall-logo, dat al sinds 1976 staat voor kwaliteit en authenticiteit, voegt een vleugje geschiedenis toe aan deze trendy schoenen. Net als de skateboarders die Vans groot hebben gemaakt in Zuid-Californië, laat jij met deze Slip-Ons zien dat je niet bang bent om op te vallen en je eigen pad te kiezen.

Vans, een merk dat geliefd is bij generaties skateboarders en BMX'ers, staat voor ruige designs en rubberen zolen. De Vans #98, de Slip-On, is een klassieker die zijn plek heeft veroverd in de streetwear scene. Met deze schoenen maak je een statement en laat je zien dat je klaar bent om de wereld te laten zien wie je bent.

Ben jij klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen en elke stap te transformeren in een statement? Voeg deze iconische Slip-On Reissue 98 toe aan je collectie en straal zelfvertrouwen uit waar je ook gaat. Ontdek de rijke geschiedenis van Vans met De Mulders en maak van elke stap een uiting van jouw unieke stijl. Bestel nu en laat jouw persoonlijkheid stralen met elke stap die je zet.

SKATEBOARDERS DIE GROOT FAN WAREN VAN DE RUIGE DESIGNS EN RUBBEREN ZOLEN VAN DE SNEAKERS, WERDEN DOOR HEEL ZUID-CALIFORNIË MET VANS GESPOT. De Vans #95, nu bekend als de Era, met een gevoerde kraag en verschillende kleurcombinaties, werd ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta. De schoen was favoriet onder een generatie skateboarders.HET OFF THE WALL-LOGO VAN VANS WERD GEÏNTRODUCEERD in 1976. De Vans #36, de Old Skool, deed zijn intrede. Hierop was de nu zo bekende Vans Sidestripe te zien. De Old Skool was Vans’ eerste