Keen

Uneek

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Keen
Kleur Timberwolf / plaza taupe
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059079
KEEN Uneek sandalen. Het innovatieve two-cord ontwerp - gemaakt van 100% gerecycled PET-plastic - heeft een traploze en direct aanpasbare pasvorm die je voet omhelst en zich aanpast. - Contoured Fit volgt de contouren van je voet voor een comfortabele, nauwsluitende pasvorm- Elastisch koord van gerecycled plastic en vetersluiting voor een direct veilige pasvorm- Middenzool van foam voor demping en een licht gevoel- Schokabsorberende binnenzool van schuim met ondersteuning van de voetboog voor de hele dag comfort- Minimale afvalconstructie- Rubber met hogere tractie- PFAS-vrije, duurzame waterafstotende stof stoot water net zo goed af als chemicaliën voor altijd zonder de planeet te schaden- Bevat gerecycled P.E.T.-plastic om het gebruik van nieuw plastic te verminderen
Ben jij op zoek naar trendy, comfortabele en duurzame herenslippers en sandalen voor de zomer? Dan moet je echt de "Uneek" slippers en sandalen van De Mulders hebben! Deze milieuvriendelijke schoenen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor je niet alleen stijlvol maar ook bewust rondloopt. Met de "Timberwolf" en "Plaza Taupe" kleuren straal je zelfvertrouwen uit, perfect voor casual uitstapjes, stranddagen of avonturen in de natuur.
De "Uneek" herenslippers en sandalen hebben een laag schachtontwerp voor een comfortabele pasvorm en zijn gemaakt van licht en ademend materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. De rubberen zool zorgt voor goede grip en duurzaamheid, terwijl het gerecyclede materiaal een statement maakt voor een schonere aarde. Met de Duurzame schoenen van "Uneek" draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar loop je ook vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet.
Alle schoenen van De Mulders zijn vrij van schadelijke stoffen zoals PFCs. Wij geloven in forever shoes, not "forever chemicals", en hebben daarom ervoor gezorgd dat onze schoenen geen schadelijke stoffen bevatten die de aarde en onze gezondheid schaden. Door bewuste keuzes te maken voor een betere toekomst, loop je met "Uneek" herenslippers en sandalen vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet. Upgrade je zomerstijl, maak een statement en draag bij aan een duurzamere wereld met de "Uneek" schoenen van De Mulders.
Voeg vandaag nog een paar "Uneek" herenslippers en sandalen toe aan je collectie en wees een pionier in het creëren van een betere wereld voor ons allemaal! - #WalkWithTheFuture
- Gemaakt van gerecyclede PET-flessen voor een duurzame keuze
- Beschikbaar in trendy Timberwolf en Plaza Taupe kleuren
- Comfortabel en ademend materiaal voor de warme zomermaanden
- Rubberen zool voor goede grip en duurzaamheid
- Een statement maken voor een schonere aarde met elke stap die je zet
Doe vandaag nog iets goeds voor de planeet en voor jezelf, draag de "Uneek" herenslippers en sandalen en maak een verschil met elke stap die je zet.