Keen

Uneek Canvas

€ 114,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Keen
Kleur Black/Birch
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059080
KEEN Uneek Canvas Womens sandalen. Het innovatieve two-cord ontwerp - gemaakt van 100% gerecycled PET-plastic - heeft een traploze en direct aanpasbare pasvorm die je voet omhelst en zich aanpast. PFAS-vrije, duurzame waterafstotende stof stoot water net zo goed af als chemicaliën zonder de planeet te schaden en die is gemaakt van gerecycled P.E.T.-plastic om het gebruik van nieuw plastic te verminderen. Kenmerken:? Buitenzool met lamellen: voert water af voor uitzonderlijke grip? Gerecycled PET-plastic? Eco Anti-Odor voor natuurlijke geurbestrijding? Originele pasvorm - Iconische KEEN-pasvorm met veel ruimte over de voorvoet zodat de tenen zich kunnen spreiden
Stap deze zomer in stijl met de gloednieuwe Keen Uneek Canvas dames slippers en sandalen! Deze trendy combinatie van zwart en beige is niet alleen modieus, maar ook milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Met een lage schachthoogte bieden ze comfort en bewegingsvrijheid, terwijl de textielen voering en rubberen zool zorgen voor duurzaamheid en goede grip.
Keen is een merk dat toewijding aan duurzaamheid en verantwoorde productie hoog in het vaandel draagt. De Uneek Canvas slippers en sandalen zijn een uitstekend voorbeeld van hun inzet. Het vermijden van schadelijke chemicaliën zoals PFCs en PFAS is een prioriteit voor Keen, omdat zij geloven in het maken van "voor altijd schoenen, geen voor altijd chemicaliën."
Enkele jaren geleden ontdekte Keen dat PFCs in hun schoenen werden gebruikt, wat geen goed nieuws was. Gelukkig hebben ze deze chemicaliën verbannen uit hun productieproces. PFAS, ook wel bekend als "voor altijd chemicaliën," zijn persistent en kunnen de omgeving vervuilen. Keen zegt: "We willen voor altijd schoenen, geen 'voor altijd chemicaliën'."
Of je nu van plan bent om te relaxen bij het zwembad of een wandeling te maken in de natuur, de Keen Uneek Canvas dames slippers en sandalen zijn de perfecte aanvulling op je zomergarderobe. Voel je goed en zie er goed uit met deze trendy en milieubewuste schoenen!
Deze slippers en sandalen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor je niet alleen stijlvol bent, maar ook bijdraagt aan het beschermen van de planeet. De zwarte en beige kleurencombinatie geeft een trendy uitstraling, terwijl de lage schachthoogte zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid. De textielen voering en rubberen zool bieden duurzaamheid en goede grip, zodat je zorgeloos kunt genieten van de zomer.
Investeer vandaag nog in comfortabele schoenen die niet alleen jou ondersteunen, maar ook de planeet helpen beschermen. Voeg de Keen Uneek Canvas dames slippers en sandalen nu toe aan je collectie en geniet van een zorgeloze zomer vol stijl. We willen schoenen voor altijd, geen chemicaliën voor altijd.