El Naturalista

N5796 Balance

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Nee
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight met kurk
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058867
De N5796 Balance instappers van El Naturalista zijn gemaakt van suède met een voering van leer, perfect voor wie comfort en duurzaamheid wil combineren. De softlight zool is vervaardigd van kurk en gerecyclede materialen, waardoor dit product een duurzame keuze is. Het merk staat bekend om zijn gebruik van gerecyclede componenten, eigen productie in Spanje en Marokko, groene energie en Eco/upcycled verpakking. Deze uniseks instappers zijn ideaal voor wie bewust wil kiezen voor duurzame schoenen.
Stap in de wereld van duurzame mode met de N5796 Balance schoenen van El Naturalista. Deze zijdezachte suède schoenen in de subtiele kleur taupe worden al snel jouw nieuwe favorieten - of je nu onderweg bent naar een casual bijeenkomst of een chique evenement.
Het gebruik van hoogwaardig suède en de voering van leer laten zien hoe toegewijd El Naturalista is aan duurzaamheid en comfort. De zachte lichtgewicht zool met kurk zorgt voor een veerkrachtig gevoel bij elke stap die je zet.
Deze unisex schoenen zijn perfect voor iedereen die comfort, stijl en milieubewustzijn hoog in het vaandel heeft staan. Door te kiezen voor de N5796 Balance ervaar je het beste van twee werelden; mode en milieubewustzijn in perfecte harmonie.
Sustainability is de kernwaarde die El Naturalista leidt. Ze zoeken naar de meest milieubewuste, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen mogelijk, terwijl ze het gebruik van giftige stoffen verminderen en hun gebruik van natuurlijke energiebronnen verhogen.
Comfort en kwaliteit zijn van het grootste belang voor El Naturalista. Door 100% van hun producten te produceren, kunnen ze de hoogwaardige materialen selecteren en uiterst zorgvuldig te werk gaan in elk detail van hun proces om te garanderen dat de schoenen comfortabel zijn en lang meegaan.
Ervaar de unieke sensatie van het dragen van milieuvriendelijke, hoogwaardige schoenen die niet alleen goed zijn voor jouw voeten, maar ook voor de planeet. Kies voor El Naturalista en maak een bewuste keuze voor duurzame mode. Sustainable fashion in stijl!
Doe jezelf een plezier en omarm de wereld van duurzame mode met passie en stijl. Ga voor de N5796 Balance en laat je voeten stralen, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Je voeten zullen je eeuwig dankbaar zijn. Kies voor El Naturalista en kies voor comfort, kwaliteit en milieubewustzijn.
Met El Naturalista vind je de perfecte balans tussen comfort, stijl, en duurzaamheid. Kies voor de N5796 Balance en loop in stijl en comfort, wetende dat je een positieve impact hebt op de planeet. Laat je voeten spreken en maak een statement met deze prachtige schoenen. Duurzame mode was nog nooit zo stijlvol en comfortabel!
Sustainability is de kern van El Naturalista's missie en dit zie je terug in elk detail van de N5796 Balance schoenen. Kies voor kwaliteit, kies voor stijl, kies voor duurzaamheid. Ga voor El Naturalista en draag bij aan een betere toekomst voor mens en planeet. Je verdient het