El Naturalista

N5796 Balance

€ 94,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Nee
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight met kurk
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058867
De EL NATURALISTA N5796 Balance is een duurzame instapper gemaakt van suède, met een voering van leer en een zool van gerecyclede materialen met kurk. Het merk El Naturalista staat bekend om zijn duurzame productie, gebruik van gerecyclede zolen en verpakking van eco/upcycled componenten. Met de Balance draag je niet alleen comfortabele schoenen, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.
Maak kennis met de N5796 Balance van El Naturalista! Deze eco-vriendelijke sneakers zijn niet zomaar schoenen, ze zijn een statement voor jouw stijl én voor onze planeet. Gemaakt van prachtig SUÈDE in een adembenemende Jade tint, stralen ze elegantie en eco-bewustzijn uit.
In deze sneakers komen duurzaamheid, comfort en stijl perfect samen. De zachte LEERVOERING aan de binnenkant en het duurzame LEER aan de buitenkant bieden niet alleen luxe comfort, maar ook een stijlvolle uitstraling. De SOFTLIGHT-zool met kurk zorgt voor de ideale combinatie van ondersteuning en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos de hele dag in stijl kunt rondlopen.
El Naturalista staat bekend om hun toewijding aan duurzaamheid en dat zie je terug in de N5796 Balance. Met gerecyclede en biologisch afbreekbare elementen tonen ze hun inzet voor een groenere wereld. Sustainability is de waarde die ons merk leidt en dat zie je terug in elk detail van deze sneakers.
Met El Naturalista maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. Sustainability, comfort en kwaliteit komen samen in deze prachtige N5796 Balance sneakers. Kies voor eco-mode en laat je stappen een positieve impact hebben op het milieu met El Naturalista!
Sluit je aan bij de beweging van duurzame mode en maak een bewuste keuze met de N5796 Balance van El Naturalista. Comfort, stijl en eco-bewustzijn komen samen in deze unieke sneakers. Laat je voeten en het milieu je dankbaar zijn!
Met El Naturalista zet je niet alleen een statement neer met je stijl, maar ook met je toewijding aan een betere toekomst. Maak een verschil, kies voor duurzaamheid en straal met de N5796 Balance en El Naturalista! ✨
Laat je unieke stijl spreken en draag bij aan een schonere wereld met El Naturalista en de N5796 Balance. Sustainability, comfort en kwaliteit komen samen in deze prachtige eco-vriendelijke sneakers. Kies bewust en laat je stappen een positieve impact hebben op de wereld om ons heen!