El Naturalista

N5845 Geo

€ 125,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058873
De duurzame EL NATURALISTA N5845 Geo sneakers, gemaakt van suède en met lage schachthoogte, bieden comfort dankzij de leren voering. De rubberen zool met gerecycled EVA draagt bij aan het milieuvriendelijke karakter. Dit uniseks model is zowel stijlvol als verantwoord geproduceerd, passend bij het duurzame imago van het merk El Naturalista. Een must-have voor liefhebbers van duurzaamheid.
Ben je op zoek naar sneakers die niet alleen jouw stijl perfect belichamen, maar ook jouw impact op de wereld positief beïnvloeden? Dan zijn de El Naturalista N5845 Geo suède sneakers in het prachtige taupe dé schoenen voor jou!
Deze unisex sneakers stralen luxe uit dankzij het hoogwaardige suède en echt leer zowel aan de binnen- als buitenkant. Het ademende en zachte gevoel zorgt voor optimaal comfort tijdens het lopen. Maar wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de zool van rubber en gerecycled EVA die niet alleen comfort biedt, maar ook jouw ecologische voetafdruk vermindert.
El Naturalista is een merk dat bekend staat om haar toewijding aan duurzaamheid. Elk detail van de N5845 Geo sneakers is zorgvuldig ontworpen met milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal. Sustainability is de kernwaarde die El Naturalista leidt, en dat voel je bij elke stap die je zet.
Met deze eco-vriendelijke N5845 Geo suède sneakers straal je niet alleen van buiten, maar draag je ook bij aan een betere toekomst. Het tijdloze design en de duurzame materialen maken deze sneakers niet alleen modieus, maar ook bewust verantwoord. Kies bewust, kies voor stijl, kies voor comfort.
El Naturalista innoveert om producten te creëren die profiteren van efficiënte natuurlijke, gerecyclede en duurzame hulpbronnen, terwijl de impact op het milieu geminimaliseerd wordt. Comfort, kwaliteit, duurzaamheid - deze drie kernwaarden komen perfect samen in de El Naturalista N5845 Geo suède sneakers.
Comfortabel, luxueus en milieuvriendelijk - de El Naturalista N5845 Geo suède sneakers hebben het allemaal. Maak een statement met jouw schoenen en laat zien dat jij bewuste keuzes maakt voor zowel je stijl als de planeet. Loop niet alleen in stijl, maar ook op een positieve manier voor de wereld met de El Naturalista N5845 Geo suède sneakers.
Kies bewust, kies El Naturalista. Maak een impact met elke stap die je zet en draag bij aan een schonere en groenere toekomst. El Naturalista staat voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit. Kies voor El Naturalista en draag bij aan een duurzamere toekomst.