El Naturalista

N5845 Geo

€ 125,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058873
De EL NATURALISTA N5845 Geo sneakers zijn modieus en duurzaam, gemaakt van suède en met een voering van leer. De zool bestaat uit rubber en gerecycled EVA, en de buitenkant is ook van leer. Dit unisex paar is ideaal voor wie op zoek is naar stijlvolle en eco-vriendelijke schoenen. Met El Naturalista kies je voor een merk dat zich inzet voor duurzaamheid door onder andere gebruik te maken van gerecyclede materialen en groene energie.
Stap in de toekomst van duurzame mode met de El Naturalista N5845 Geo sneakers in prachtig jade suède! Deze lage sneakers zijn een must-have voor zowel dames als heren, met een unieke mix van stijl en comfort. Gemaakt van luxueus suède en gevoerd met zacht leer, bieden deze sneakers niet alleen een trendy uitstraling, maar ook ongekend draagcomfort.
De zool van de N5845 Geo sneakers is vervaardigd van rubber en gerecycled EVA, waardoor je geniet van veerkrachtige demping bij elke stap die je zet. Het eco-vriendelijke ontwerp van El Naturalista wordt weerspiegeld in deze sneakers, gemaakt van milieuvriendelijke, gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen. Maak een bewuste keuze voor een groenere wereld terwijl je er ook nog eens fantastisch uitziet.
Of je nu voor een sportieve, casual look gaat of juist een chique en trendy uitstraling, de El Naturalista N5845 Geo sneakers zijn de ideale keuze. Elk detail van deze schoenen is met vakmanschap gemaakt, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elke outfit. Maak een bewuste keuze voor eco-vriendelijk design en hoogwaardige materialen die niet alleen je voeten verwennen, maar ook de wereld om ons heen.
Duurzaamheid, comfort en kwaliteit staan centraal bij El Naturalista. Maak een statement en draag bij aan een duurzamere wereld met de N5845 Geo sneakers. Of je nu naar je werk, shoppen of een avondje uit gaat, met deze schoenen zie je er niet alleen geweldig uit, maar draag je ook bij aan een betere toekomst. Wij innoveren om producten te creëren die optimaal comfort en kwaliteit bieden, terwijl we ons inzetten voor duurzaamheid.
Duurzaamheid is de kernwaarde die ons leidt. We streven naar het gebruik van de meest milieubewuste, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen, terwijl we het gebruik van giftige stoffen verminderen en steeds meer van onze energie afkomstig is van natuurlijke bronnen. Kom aan boord met El Naturalista en draag bij aan een groenere toekomst terwijl je er fantastisch uitziet en comfort ervaart.
Dus, wil je er stijlvol uitzien, comfort ervaren en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld? Kies dan voor de El Naturalista N5845 Geo sneakers en maak een statement met je schoenen. Eco-vriendelijk, modieus en comfortabel - dat is waar ons merk voor staat. Laat je stijl én je waarden spreken met El Naturalista. Kies voor een groenere toekomst, kies voor El Naturalista.