Vans

Old Skool 36

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur 6DY1 - Dirty Yellow
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058896
VANS Old Skool is een lage veterschoen met de iconische zijstreep. Het foam-voetbed biedt een fijne demping. Dit model heeft verstevigde teenstukken ter voorkoming van slijtage en de kenmerkende buitenzool met wafelprofiel van Vans voor een stevige grip.Samenstelling: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Katoen, Regeneratief Rubber, Biologisch Katoen.
Stap in de wereld van De Mulders en laat je stijl spreken met de Old Skool 36 sneakers in de opvallende Dirty Yellow kleur. Dit nieuwe artikel in ons assortiment combineert duurzaamheid met een stijlvolle uitstraling die echt opvalt. Gemaakt van organisch katoen zijn deze sneakers perfect voor trendy en milieubewuste individuen.
De iconische Vans-look met de herkenbare Sidestripe geeft de Old Skool 36 sneakers direct een herkenbaar en stijlvol accent. De lage schachthoogte en geïntegreerde leren delen zorgen voor extra stevigheid, ideaal voor al jouw avonturen. De uniseks stijl maakt ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor iedereen kan genieten van het comfort en de uitstraling die ze bieden.
Met een voering van textiel en een FSC rubberen zool bieden deze sneakers niet alleen een trendy look, maar ook het nodige comfort en grip tijdens het dragen. Of je ze nu combineert met je favoriete jeans of een zomerse outfit, de Dirty Yellow kleur voegt een speelse en frisse touch toe aan elke look, waardoor deze sneakers veelzijdig zijn voor elke gelegenheid.
De Old Skool 36 is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Vans in de skatewereld en is een must-have voor sneakerliefhebbers. Het Off The Wall-logo en iconisch design maken deze sneakers niet alleen stijlvol, maar ook geliefd bij skateboarders over de hele wereld.
Laat je inspireren door de stijl en kwaliteit van Vans en creëer je eigen verhaal met de Old Skool 36 sneakers. Bestel vandaag nog je nieuwe favoriete sneakers en laat je stijl stralen met deze unieke en tijdloze schoenen.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Old Skool 36 en laat jouw persoonlijkheid schitteren! Als je net als de skateboarders uit Zuid-Californië fan bent van ruige designs en rubberen zolen, dan zijn deze Vans sneakers helemaal jouw stijl. De iconische stijl van Vans heeft al vele generaties skateboarders en modeliefhebbers geïnspireerd.
Begin vandaag nog je eigen verhaal met de Old Skool 36 en stap in de wereld van Vans!