SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker van Italiaans modemerk Sun68 is opvallend door het casual maar sportieve design. Uitgevoerd in stevig nylon met afwerking van suède panelen. De binnenkant van de sneaker is van textiel en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Ben jij klaar om je schoenencollectie een frisse en trendy touch te geven? Dan is de Sun68 Ally Solid Nylon sneaker absoluut een must-have voor jou! Dit nieuwe item in ons assortiment zal direct je aandacht trekken met zijn unieke beige kleur en lage schachthoogte. Gemaakt van materialen van topkwaliteit, zoals leer, textiel en polyurethaan, combineert deze stijlvolle sneaker duurzaamheid met ultiem comfort.
Wat de Ally Solid Nylon sneaker echt onderscheidt, is de mix van leer en textiel aan de buitenkant. Dit zorgt voor een originele en opvallende uitstraling waarmee jij zeker de show zult stelen. Of je nu gaat winkelen, een avondje uit plant of gewoon casual naar je werk wilt, met deze sneakers blijf je altijd on-trend en straal je zelfvertrouwen uit.
Speciaal ontworpen voor dames die hun eigen stijl willen laten spreken, zijn deze Sun68 sneakers een absolute eyecatcher die niet mag ontbreken in jouw garderobe. Het Italiaanse casualwear merk Sun68 staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van innovatieve materialen, wat resulteert in ultiem loopcomfort en grip bij elke stap die jij zet.
Met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers maak jij gegarandeerd een statement en ben je een trendsetter. Voel je stijlvol en zelfverzekerd met deze eyecatchers aan je voeten! Laat jouw persoonlijkheid schitteren met deze modieuze en comfortabele sneakers.
Schuurman Schoenen biedt een ruim assortiment aan Sun68 schoenen, dus twijfel niet en neem snel een kijkje in hun online shop. SUN68 staat bekend om hun aandacht voor details en materialen, en de Ally Solid Nylon sneaker is daar een perfect voorbeeld van. Maak een statement en wees een trendsetter met deze unieke en trendy sneakers voor dames.
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste sneakers voor dames kopen? Dan zit je bij Schuurman Schoenen helemaal goed. SUN68 richt zich op het ontwerpen van kleding en schoenen met speciale aandacht voor details en materialen. Met SUN68 maak je altijd een opvallende statement!
Dus, ben jij klaar om jouw look compleet te maken met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers? Laat jouw stijlvolle kant zien en wees een trendsetter met deze prachtige en comfortabele schoenen! Maak een keuze die jouw outfit een boost geeft en laat je stijl stralen met Sun68. Laat de wereld zien wie jij bent en schitter met deze unieke sneakers van Sun68.