SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Ciclamino (72)
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker is een duurzame optie voor de bewuste consument. Gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan, met een voering van textiel en een rubberen zool. Het casual en sportieve design van Sun68 straalt kwaliteit uit, met gewatteerde enkelkraag voor comfort en uitneembaar voetbed voor demping. De Italiaanse sneaker heeft een noppenprofiel voor voldoende grip en is perfect voor dagelijks gebruik. Artikelnr. 00056832.
Hey jij! Op zoek naar een frisse toevoeging aan je schoenencollectie? Goed nieuws, want Mulder Schoenen heeft een gloednieuw model aan het assortiment toegevoegd. Maak kennis met de Ally Solid Nylon sneakers van Sun68. Deze must-have is perfect voor dames die graag willen opvallen met hun schoeisel.
De Ally Solid Nylon sneakers zijn gemaakt van een mix van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan, wat garant staat voor duurzaamheid en stijl. De opvallende ciclamino kleur zorgt ervoor dat je zeker niet onopgemerkt blijft. Met een laag schachtontwerp en comfortabele rubberen zool bieden deze sneakers een moeiteloze en stijlvolle pasvorm bij elke stap die je zet.
De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven. Of je nu gaat winkelen, een avondje uit gaat, of gewoon casual de stad in wilt, met de Ally Solid Nylon sneakers loop je er altijd stijlvol bij.
Sun68, het Italiaanse merk bekend om unieke ontwerpen en oog voor detail, heeft met deze sneakers weer een iconisch model voor vrouwen gecreëerd die hun persoonlijke stijl willen laten zien. De SUN68 sneakers voor dames zijn perfect voor vrouwen die willen opvallen met opvallende en kleurrijke schoenen, met een retro ontwerp dat een moderne twist heeft.
Heb je een passie voor het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste sneakers voor dames of heren ontdekken? Bekijk dan het ruime assortiment Sun68 schoenen bij Mulder Schoenen en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan jouw outfit! Kies voor de Ally Solid Nylon sneakers en laat je stijl spreken met deze iconische schoenen van Sun68.
Wacht niet langer en geef jezelf de kans om te stralen met deze trendy en opvallende sneakers. Bestel vandaag nog en stap vol zelfvertrouwen de wereld in met Sun68! Laat zien wie je bent en laat je persoonlijkheid stralen met de unieke en kleurrijke Sun68 sneakers voor dames!