SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Lilla
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker van Italiaans modemerk Sun68 is opvallend door het casual maar sportieve design. Uitgevoerd in stevig nylon met afwerking van suède panelen. De binnenkant van de sneaker is van textiel en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Stap in de wereld van Sun68 en ontdek de nieuwste must-have: de Ally Solid Nylon sneakers! Deze gloednieuwe lichte paarse schoenen zijn perfect voor elke trendy dame die er elke dag op haar best uit wil zien. Gemaakt van een unieke mix van hoogwaardig leer, textiel en polyurethaan, blinken deze sneakers uit in kwaliteit en duurzaamheid. De comfortabele textielen voering en lage schachthoogte maken ze ideaal voor dagelijks gebruik. Met een rubberen zool voor goede grip en demping, kun je moeiteloos de hele dag blijven lopen.
Sun68 staat bekend om oog voor detail en hoogwaardige materialen, en de Ally Solid Nylon sneakers zijn hier een perfect voorbeeld van. Voeg een dosis zelfvertrouwen toe aan elke outfit met deze eyecatching sneakers. De kleurrijke en trendy designs maken ze uniek en opvallend. Deze schoenen laten jouw persoonlijke stijl stralen en laten je een statement maken.
Als je wilt stralen met unieke en kleurrijke designs, dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Sun68 is een Italiaans merk dat bekend staat om vrijetijdskleding en schoenen met bijzondere aandacht voor details en materialen. Kies voor Sun68 en laat je stijl stralen!
Ben je fan van het merk SUN68 en houd je van unieke en kleurrijke designs? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In onze online shop bij Schuurman Schoenen vind je een uitgebreide collectie aan SUN68 schoenen, inclusief deze stijlvolle Ally Solid Nylon sneakers. Durf op te vallen en onderscheid jezelf met deze eyecatching sneakers die comfort en stijl perfect combineren.
Met de Ally Solid Nylon sneakers van Sun68 maak je een statement en geef je elke outfit een unieke twist. De opvallende lila kleur en het hoogwaardige materiaal maken deze schoenen de perfecte toevoeging aan jouw kledingkast. Of je nu kiest voor een casual of meer geklede look, met deze sneakers zit je altijd goed. Laat je persoonlijke stijl zien en straal met Sun68!
Ben je klaar om te shinen in een paar prachtige Sun68 sneakers? Ontdek dan snel ons ruime assortiment aan SUN68 schoenen voor dames en heren op Schuurman Schoenen en maak een fashion statement met jouw schoeisel! Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de Ally Solid Nylon sneakers van Sun68. Zet de eerste stap naar een onderscheidende look en bestel jouw nieuwe favoriete schoenen vandaag nog. Let's shine together!