Saucony

Shadow 5000

€ 150,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Light beige/mint
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059033
Saucony Shadow 5000. Bij het debuut van deze schoen in onze hardlooplijn in de jaren 80 stond de prestatie centraal, maar nu gaat het allemaal om looks en comfort. De Shadow 5000 beschikt over beide ruimschoots en zorgt ervoor dat je helemaal meedoet in de wereld van de sneakers met deze trendy kleurstellingen.OVERZICHTEen klassiek bovenwerk van mesh en suèdeVeters aan de voorzijde met snelveters in het midden en veterogen bovenEen zacht aanvoelende voering in de kraag en bij de tongTECHNOLOGIESchokabsorberende EVA-tussenzoolXT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel voor goede grip
Stap in stijl en comfort met de Shadow 5000 sneakers van Saucony. Als je op zoek bent naar een veelzijdige schoen die zowel stijlvol als functioneel is, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Het suède en mesh materiaal zorgen voor een luxe uitstraling, terwijl de licht beige/mint kleur een frisse en trendy look geeft aan deze sneakers.
De lage schachthoogte en de rubberen zool van de Shadow 5000 zorgen voor stabiliteit en grip bij elke stap die je zet. De voering van textiel houdt je voeten comfortabel gedurende de hele dag, terwijl het duurzame textiel en leer aan de buitenkant garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor heren die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit.
Kies voor kwaliteit, kies voor comfort, kies voor duurzaamheid. Saucony is toegewijd aan een duurzamere planeet door het gebruik van recyclebare, organische en hernieuwbare materialen in hun sneakers. Elke stap telt, en met de Shadow 5000 sneakers draag je bij aan een betere wereld. Stap in de toekomst met deze sneakers en maak een statement voor stijl en duurzaamheid.
Laat jouw voeten genieten van stijlvolle en duurzame sneakers die niet alleen een fashion statement maken, maar ook de toekomst van de planeet een beetje mooier maken. Doe mee aan de uitdaging van Saucony om steeds beter te worden en kies voor de Shadow 5000 sneakers. Met het unieke kleurenpalet van licht beige en mint zullen deze schoenen zeker een eyecatcher zijn aan je voeten.
Kies voor de toekomst, kies voor duurzaamheid, kies voor stijl. Kies voor de Shadow 5000 sneakers van Saucony. Artikelnr: 00059033.
Saucony is een merk dat zich inzet voor een duurzamere planeet. Ze hebben als doel om tegen 2025 90% van hun materialen gerecycled, organisch of hernieuwbaar te laten zijn, en tegen 2030 zelfs alles. Doe mee met hun uitdaging om jezelf te verbeteren en draag bij aan een groenere toekomst met de Shadow 5000 sneakers van Saucony.