Saucony

Shadow 5000

€ 150,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Light beige/rust
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059033
Saucony Shadow 5000. Bij het debuut van deze schoen in onze hardlooplijn in de jaren 80 stond de prestatie centraal, maar nu gaat het allemaal om looks en comfort. De Shadow 5000 beschikt over beide ruimschoots en zorgt ervoor dat je helemaal meedoet in de wereld van de sneakers met deze trendy kleurstellingen.OVERZICHTEen klassiek bovenwerk van mesh en suèdeVeters aan de voorzijde met snelveters in het midden en veterogen bovenEen zacht aanvoelende voering in de kraag en bij de tongTECHNOLOGIESchokabsorberende EVA-tussenzoolXT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel voor goede grip
Op zoek naar de perfecte mix van comfort, stijl en duurzaamheid? Jouw zoektocht eindigt hier met de Saucony Shadow 5000 sneakers. Deze must-have schoenen voor heren zijn niet alleen functioneel, maar ook helemaal trendy.
Met een lage schachthoogte en een ademende combinatie van suède en mesh in de chique kleuren licht beige en roest, straal je gegarandeerd luxe en stijl uit bij elke stap die je zet. Maar deze sneakers zijn meer dan alleen mooi - ze zijn ook ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, zodat jij ultiem comfort ervaart bij elke stap die je zet.
Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals textiel voering en rubberen zolen zorgen voor een ongeëvenaarde grip en ultiem draagcomfort, waar je dag je ook brengt. Maar dat is nog niet alles. Saucony staat ook bekend om hun betrokkenheid bij het milieu. Het merk werkt ernaar toe om tegen 2025 maar liefst 90% van hun producten te produceren met gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen.
Sluit je aan bij de missie van Saucony om een groenere planeet te creëren en draag bij aan een duurzamere toekomst terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet met de Shadow 5000 aan je voeten. Maak een bewuste keuze voor comfort, stijl en duurzaamheid - kies voor de Saucony Shadow 5000 sneakers. Upgrade je schoenencollectie vandaag nog en loop vol vertrouwen de wereld in met Saucony!
Met Saucony maak je niet alleen een statement met je schoenen, maar draag je ook bij aan een betere toekomst. Doe mee met de uitdaging om onszelf steeds weer te verbeteren en maak een verschil in stijl en duurzaamheid met de Shadow 5000. Kies voor schoenen die niet alleen goed zijn voor je voeten, maar ook voor de planeet. Stap de toekomst in met Saucony en maak een verschil.
WE LEVEN VOOR DE TOEKOMST - EN WE WETEN DAT DE KEUZES DIE WE VANDAAG MAKEN VAN INVLOED ZIJN OP ONS TOEKOMSTBEELD. Doe mee met onze uitdaging om onszelf te verbeteren en kies voor schoenen die gemaakt zijn van recyclebare materialen. Upgrade je schoenengame met Saucony en draag bij aan een duurzamere planeet. Bestel jouw Saucony Shadow 5000 sneakers vandaag nog! Walk the walk en maak een statement voor een groenere toekomst.