Saucony

Shadow 5000

€ 135,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Grey/brown
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059033
Saucony Shadow 5000. Bij het debuut van deze schoen in onze hardlooplijn in de jaren 80 stond de prestatie centraal, maar nu gaat het allemaal om looks en comfort. De Shadow 5000 beschikt over beide ruimschoots en zorgt ervoor dat je helemaal meedoet in de wereld van de sneakers met deze trendy kleurstellingen.OVERZICHTEen klassiek bovenwerk van mesh en suèdeVeters aan de voorzijde met snelveters in het midden en veterogen bovenEen zacht aanvoelende voering in de kraag en bij de tongTECHNOLOGIESchokabsorberende EVA-tussenzoolXT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel voor goede grip
Stap in stijl met de Shadow 5000 sneakers van Saucony! Deze tijdloze sneakers combineren suède en mesh in een trendy grey/brown kleurencombinatie die je outfit direct naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik of wilt opvallen tijdens een avondje uit, deze sneakers hebben het allemaal.
De Shadow 5000 sneakers bieden niet alleen stijl, maar ook het perfecte evenwicht tussen comfort en duurzaamheid. Met een lage schachthoogte en een voering van textiel, is elke stap die je zet een feestje voor je voeten. De rubberen zool zorgt voor goede grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt blijven lopen. Van een wandeling in het park tot een lunch met vrienden, deze sneakers zijn de ideale metgezel voor elke gelegenheid.
Saucony staat voor een duurzame toekomst en streeft naar het gebruik van recyclebare materialen in al hun producten. Door te kiezen voor de Shadow 5000 sneakers draag je niet alleen bij aan een groenere planeet, maar loop je er ook nog eens modieus bij. Doe mee aan onze uitdaging om de wereld een stukje beter te maken door te investeren in stijl, comfort en duurzaamheid.
De Shadow 5000 sneakers van Saucony zijn meer dan alleen schoenen; het is een statement. Kies voor een bewuste levensstijl en draag bij aan een schonere planeet door te investeren in deze trendy sneakers. Bestel ze vandaag nog en maak de eerste stap naar een duurzamere wereld.
WE LEVEN VOOR DE TOEKOMST - DOE MET ONS MEE!
Saucony is een merk dat zich inzet voor een duurzame toekomst. Door gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen te gebruiken in hun producten, dragen zij bij aan een schonere planeet. Doe mee met hun uitdaging om de wereld te verbeteren door te kiezen voor de Shadow 5000 sneakers - een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.
Bestel de Shadow 5000 sneakers vandaag nog en maak een positieve stap naar een betere toekomst!