SUN68

Ally Solid Nylon

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Duurzaamheid staat centraal bij de Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker is gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag voor extra comfort. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk dat veel aandacht besteedt aan originele details en hoogwaardige materialen voor dagelijks gebruik.
Stap in de wereld van SUN68 met de Ally Solid Nylon sneakers en geef jouw outfit een fashionable upgrade! Deze unieke dames sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en polyurethaan, waardoor ze duurzaamheid en comfort combineren in één paar schoenen.
In de opvallende roze kleur, ook wel bekend als "Fuxia", voegen deze sneakers een speelse en levendige touch toe aan elke look. Of je nu een feestje bijwoont of gewoon een casual dagje uit gepland hebt, de Ally Solid Nylon sneakers zijn de perfecte keuze. Met hun lage schachthoogte zorgen ze voor ultiem draagcomfort, terwijl de textielen voering een zachte en ademende ervaring biedt.
Sun68 staat bekend om zijn oog voor detail en kwaliteit, wat je duidelijk terugziet in de Ally Solid Nylon sneakers. Ze combineren op een unieke manier retro design met hedendaagse invloeden, waardoor ze echte eyecatchers zijn. Als je dol bent op kleurrijke statement sneakers, dan zijn deze schoenen absoluut de juiste keuze voor jou.
Laat jouw unieke stijl spreken en maak een onvergetelijke indruk met de Ally Solid Nylon sneakers aan je voeten. De hoogwaardige materialen en het unieke design tillen jouw outfit zonder twijfel naar een hoger niveau. Met SUN68 kies je voor kwaliteit en stijl, dus waar wacht je nog op?
Ben jij er klaar voor om de show te stelen met jouw nieuwe sneakers? Bestel vandaag nog jouw paar Ally Solid Nylon sneakers en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn! SUN68, het Italiaanse merk dat bekend staat om zijn aandacht voor details en materialen van hoge kwaliteit, helpt jou om jouw eigen fashion icoon te worden.
Kies voor stijl, kies voor kwaliteit, kies voor SUN68 bij Schuurman Schoenen! Ontdek de nieuwste trends en ervaar het comfort en de stijl van de Ally Solid Nylon sneakers van SUN68. Laat deze onmisbare toevoeging aan jouw schoenencollectie stralen met een unieke en trendy look die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt.
Als je op zoek bent naar opvallende sneakers in de meest kleurrijke kleuren, dan zijn SUN68 sneakers perfect voor jou. SUN68 staat bekend om het combineren van retro design met moderne invloeden, waardoor je gegarandeerd indruk zult maken. SUN68 sneakers zijn de perfecte keuze voor dames die durven op te vallen en een statement willen maken met hun schoenen. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de unieke stijl en kwaliteit van SUN68 bij Schuurman Schoenen!
Houd je van het merk SUN68 en zou je graag de nieuwste SUN68 sneakers voor dames of her