Woden

Nicoline

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-
Stap letterlijk en figuurlijk in stijl met de NICOLINE sneakers van Woden! Deze prachtige dames sneakers in de kleur Beige zijn een absolute must-have voor jouw schoenencollectie. Met een laag model en een combinatie van textiel en leer aan de buitenkant, stralen deze sneakers stijl en comfort uit.
Voel je elke dag als een echte fashionista met de NICOLINE sneakers. De voering van textiel zorgt voor een zacht en ademend gevoel, terwijl de rubberen zool zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een dagje gaat shoppen of een wandeling in het park maakt, met deze sneakers loop je altijd in stijl en comfort.
Het Scandinavische design van Woden komt perfect tot uiting in de NICOLINE sneakers. Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De focus op natuurlijke kwaliteitsmaterialen maakt deze sneakers ook nog eens een duurzame keuze.
Voeg een vleugje Scandinavische stijl toe aan jouw outfit met de NICOLINE sneakers van Woden. Met hun tijdloze kleur, hoogwaardige materialen en trendy design zijn deze sneakers een echte eyecatcher. Bestel ze vandaag nog en trotseer elke dag met vertrouwen en stijl!
Woden - een groene voetafdruk:
Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat gelooft in producten en mensen. Onze sneakers worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met oog voor fashion, functionaliteit en anatomie. Woden combineert natuurlijke materialen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, waardoor onze sneakers perfect passen bij de urban levensstijl van vandaag. Opgericht in 2013 door schoenexpert Carsten Holm, brengt Woden de natuur en Scandinavisch design samen in elke sneaker.