Woden

Nicoline

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-
Stap vol vertrouwen de wereld in met de prachtige blauwe Nicoline sneakers van Woden. Deze trendy lage sneakers in navy tint zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort in één. De combinatie van hoogwaardige materialen zoals textiel en leer zorgt ervoor dat deze sneakers niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De rubberen zool biedt extra grip en comfort bij elke stap die je zet, waardoor je moeiteloos de dag door kunt komen.
Of je nu gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of een dagje uitgaat met vrienden, de Nicoline sneakers zijn geschikt voor elke gelegenheid. Het Scandinavische design geeft deze sneakers niet alleen een unieke uitstraling, maar zorgt ook voor een verrijking voor je voeten. Dankzij de zorgvuldige mix van materialen geniet je van optimaal comfort en een trendy look.
Woden staat bekend om zijn groene voetafdruk en hecht veel waarde aan natuurlijke kwaliteitsmaterialen. De sneakers zijn met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde vakmensen om te voldoen aan de eisen van de moderne stedelijke levensstijl. Kies voor de Nicoline sneakers en ervaar zelf de comfortabele pasvorm, stijlvolle uitstraling en hoge kwaliteit die deze schoenen te bieden hebben.
Met Woden als merk mag je rekenen op een trendy design en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De Nicoline sneakers zijn een must-have voor elke moderne vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen. Koop ze nu en voeg een vleugje Scandinavische flair toe aan je outfit. Je verdient het beste, dus kies voor de Nicoline sneakers van Woden en laat je stijl schitteren.