SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Giallo
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker is een duurzame keuze. Gemaakt van hoogwaardig nylon en afgewerkt met suède panelen, biedt deze sneaker een casual maar sportief ontwerp. De binnenkant is gemaakt van textiel en heeft een gewatteerde enkelkraag voor extra comfort. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor optimale demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool met noppenprofiel zorgt voor voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk dat veel aandacht besteedt aan originele details en kwalitatieve materialen.
Ben je er klaar voor om je te onderscheiden van de massa en jouw unieke stijl te laten zien? Dan zijn de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers echt iets voor jou!
Deze trendy sneakers van Sun68 zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer, textiel en polyurethaan, die zorgen voor ultiem comfort en duurzaamheid. De opvallende Giallo kleur maakt deze sneakers echt uniek en perfect voor elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of een casual dagje uit plant, met deze schoenen steel je altijd de show.
De lage schachthoogte geeft de sneakers een moderne en sportieve uitstraling, terwijl de textielen voering zorgt voor extra comfort en ademend vermogen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je langdurig van deze schoenen kunt genieten.
Sun68 staat bekend om zijn oog voor details en vrijetijdskleding, en met de Ally Solid Nylon sneakers voegen ze wederom een prachtig item toe aan hun collectie. Deze sneakers doorbreken de traditionele moderegels en geven een nieuwe twist aan jouw outfit.
Als jij dol bent op trendy en comfortabele schoenen met een uniek design, dan zijn de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers absoluut iets voor jou. Voeg dit opvallende paar toe aan je schoenencollectie en laat de wereld zien wie je bent! Stap in de wereld van Sun68 en geef jouw stijl een boost!
Dus, waar wacht je nog op? Laat de wereld zien wat jouw stijl is met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers en zet de eerste stap naar een unieke en opvallende look. Durf op te vallen en kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Sun68!
Sun68 sneakers: voor dames die graag opvallen. Houd je van het merk Sun68 en wil je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres! Ontdek nu de unieke en opvallende collectie en laat jouw persoonlijkheid stralen met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers. Maak vandaag nog een statement met jouw schoenen!
✓ Trendy en comfortabele sneakers van hoogwaardige materialen
✓ Unieke Giallo kleur voor een opvallende look
✓ Moderne en sportieve uitstraling met lage schachthoogte
✓ Textielen voering voor extra comfort en ademend vermogen
✓ Rubberen zool voor uitstekende grip en duurzaamheid
Stap in de wereld van Sun68 en laat je stijl stralen met de Ally Solid Nylon sneakers. Durf anders te zijn en kies voor comfort en stijl met Sun68!