SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Verde
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker is een duurzaam product met een casual maar sportief design. De sneaker is gemaakt van stevig nylon met suède panelen, en de binnenkant is gevoerd met textiel en heeft een gewatteerde enkelkraag. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping. De rubberen loopzool met noppenprofiel zorgt voor voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk dat veel aandacht besteedt aan originele details en het gebruik van goede materialen.
Upgrade je schoenencollectie met de trendy Ally Solid Nylon sneakers van Sun68! Deze opvallende sneakers in het prachtige verde zijn de perfecte toevoeging aan je garderobe en laten zeker een blijvende indruk achter.
Met een unieke mix van retro en modern design, onderscheiden deze sneakers zich van de rest. De stevige buitenkant, gemaakt van een combinatie van leer en textiel, biedt niet alleen duurzaamheid maar ook een comfortabele pasvorm. De zachte textielen voering zorgt ervoor dat je de hele dag moeiteloos kunt lopen, terwijl de rubberen zool optimale grip en ondersteuning biedt bij elke stap die je zet.
Sun68, een toonaangevend Italiaans merk, staat bekend om hun aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Of je nu een trendsetter bent of gewoon op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle schoenen, met Sun68 maak je altijd een fashion statement. Voeg wat kleur toe aan je outfit met de Ally Solid Nylon sneakers en laat je persoonlijkheid stralen met deze modieuze en comfortabele schoenen.
Met hun unieke design, expressieve kleuren en premium materialen tillen Sun68 sneakers jouw stijl naar een hoger niveau. Maak een onvergetelijke indruk en bestel vandaag nog jouw favoriete paar Ally Solid Nylon sneakers. Onderscheid je van de rest en geef je look een boost met de sprankelende verde sneakers van Sun68!
Ben je fan van het merk Sun68 en wil je de nieuwste Sun68 sneakers voor dames bemachtigen? Bij Schuurman Schoenen zit je goed! Ontdek het Italiaanse merk dat met aandacht voor details en materialen kleding en schoenen ontwerpt die perfect passen bij jouw dagelijkse stijl. Wacht niet langer en ervaar het comfort en de kwaliteit van Sun68 vandaag nog!