SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Lilla
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker van Italiaans modemerk Sun68 is opvallend door het casual maar sportieve design. Uitgevoerd in stevig nylon met afwerking van suède panelen. De binnenkant van de sneaker is van textiel en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Welkom in de wereld van Sun68, waar stijl, comfort en kwaliteit samenkomen in de prachtige Ally Solid Nylon sneakers! Deze gloednieuwe lichtpaarse schoenen zijn een absolute must-have voor elke trendy dame die er elke dag op haar best uit wil zien.
De Ally Solid Nylon sneakers zijn gemaakt van een unieke mix van hoogwaardig leer, textiel en polyurethaan, waardoor ze uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. De comfortabele textielen voering en lage schachthoogte maken deze schoenen perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij de rubberen zool geniet je van goede grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt blijven lopen zonder zorgen.
Sun68 staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, en de Ally Solid Nylon sneakers zijn daar een perfect voorbeeld van. Met deze eyecatching sneakers voeg je een dosis zelfvertrouwen toe aan elke outfit. De kleurrijke en trendy designs maken deze schoenen uniek en in het oog springend.
Ben je op zoek naar schoenen die jouw persoonlijke stijl laten stralen en waarmee je een statement kunt maken? Dan zijn de Ally Solid Nylon sneakers van Sun68 de perfecte keuze voor jou. Laat jezelf opvallen en maak een statement met deze trendy sneakers aan je voeten!
Als je fan bent van Sun68 en van unieke en kleurrijke designs houdt, bekijk dan zeker ook de nieuwste SUN68 sneakers voor dames in de online shop van Schuurman Schoenen. Laat jezelf stralen met Sun68 en kies voor comfort en stijl met de Ally Solid Nylon sneakers van Sun68!
Houd je van het merk Sun68 en wil je nog meer unieke en kleurrijke designs ontdekken? Dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Sun68 is een Italiaans merk dat zich richt op vrijetijdskleding en schoenen, met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Kies voor Sun68 en laat je stijl stralen!