SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Verde
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
Sun68 TOM Solid Nylon MEN is een duurzame sneaker gemaakt van stevig textiel en suède panelen. De sneakers zijn gevoerd met ademend mesh en zacht textiel en hebben een uitneembaar voetbed met comfortabele demping. De witte oplopende zool met zwarte loopzool zorgt voor optimale grip. Naast de originele details en onderzoek naar goede materialen, worden de sneakers ook geleverd met gele en witte veters om je look compleet te maken. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van hoge kwaliteit.
Hey jij daar!
Ben jij klaar om je dagelijkse look naar een hoger niveau te tillen met een paar onderscheidende sneakers? De Sun68 Tom Solid Nylon sneakers zijn precies wat je nodig hebt! Deze trendy herenschoenen combineren leer, textiel en polyurethaan voor een perfecte mix van comfort en stijl.
- Stijlvol en comfortabel:
Met hun lage schachthoogte zijn de Tom Solid Nylon sneakers ideaal voor dagelijks gebruik. De textielen voering en duurzame rubberen zool zorgen voor ultiem comfort en grip. En dankzij de combinatie van leer en textiel aan de buitenkant, zien ze er niet alleen modern uit maar ook stoer.
- Trendy groene kleur:
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is de prachtige groene kleur genaamd "Verde". Deze opvallende kleur geeft een trendy en frisse touch aan elke outfit, of je nu gaat voor casual of juist een statement wilt maken.
- Italiaans design:
Sun68 staat bekend om zijn opvallende designs en oog voor detail. Dit Italiaanse merk combineert retro invloeden met moderne elementen, waardoor ze unieke en trendy schoenen creëren.
De Sun68 Tom Solid Nylon sneakers zijn de perfecte keuze voor heren die houden van stijlvolle en comfortabele schoenen met een unieke twist. Maak vandaag nog een statement met deze sneakers en laat jouw unieke stijl stralen!
De schoenen zijn gemaakt van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan, waardoor ze zowel duurzaam als comfortabel zijn. De lage schachthoogte zorgt voor een eigentijdse uitstraling, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit. De groene kleur "Verde" geeft een verfrissende touch aan elke outfit en laat jouw stijl echt opvallen.
Sun68 staat bekend om de unieke mix van retro en moderne ontwerpen, en met de Tom Solid Nylon sneakers laten ze zien dat ze weten hoe ze trendy en stijlvolle schoenen moeten maken.
Durf jij op te vallen en je eigen stijl te laten zien? Met de Tom Solid Nylon sneakers van Sun68 geef je elke outfit een trendy en stoere touch. Wacht niet langer en voeg deze unieke sneakers toe aan je collectie om jouw persoonlijke look naar een hoger niveau te tillen!
Houd je van het merk Sun68 en wil je graag meer modellen ontdekken? Bekijk dan snel ons assortiment bij Schuurman Schoenen en laat je inspireren door het Italiaanse vakmanschap en trendy designs van Sun68. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een fashion statement met de Tom Solid Nylon sneakers!
Als je houdt van SUN68, dan zou je vast ook willen weten waar het merk voor staat. SUN68 is een Italiaans merk voor vrijetijdsk