SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Arancio
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
Sun68 TOM Solid Nylon MEN is uitgevoerd in stevig textiel en heeft een afwerking van suède panelen. Op de tong bevindt zich een textiel label met de quote RUN Faster Than YOU CAN en de hiel heeft een oranje leren hielkap met zwarte merkopdruk. De geborduurde merkopdruk op de zijkant en de accentstreep in de zoolrand maken deze sneakers extra opvallend. Deze lichtgewicht sneaker is gevoerd met oranje ademend mesh in combinatie met zacht textiel en heeft een uitneembaar voetbed met comfortabele demping. Door de gewatteerde enkelkraag en tong ervaar je veel steun en comfort en de witte oplopende zool met zwarte loopzool heeft dankzij de vierkante noppen een optimale grip. Wissel je look af met de gele of witte veters voor een perfecte match bij je outfit! Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Stap in jouw nieuwe favoriete kicks - de Tom Solid Nylon sneakers van Sun68! Deze herenschoenen zijn perfect voor jou als comfort hoog op jouw lijstje staat, maar je ook graag stijlvol en elegant voor de dag wilt komen. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en polyurethaan, ben je verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit met deze sneakers.
De opvallende Arancio kleur voegt moeiteloos een sprankelende touch toe aan elke outfit. Of je nu naar je werk gaat of een dagje uit met vrienden plant, de lage schachthoogte geeft deze schoenen een moderne en sportieve uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid. De comfortabele voering van textiel en de rubberen zool zorgen voor optimale grip en stabiliteit, zodat je de hele dag moeiteloos kunt blijven lopen.
Het unieke ontwerp en oog voor detail van Sun68 maken dit paar tot een absolute must-have voor elke moderne man die op zoek is naar Italiaanse flair in zijn schoenencollectie. Ben jij klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu je Tom Solid Nylon sneakers en laat jouw schoenen voor jou spreken! Be bold, be unique, be Sun68! Let's step up your shoe game!
SUN68 is een Italiaans casual kledingmerk, gericht op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, onderscheidt SUN68 zich van de traditionele regels van de mode en laat zich zowel inspireren als inspireren door gewone mensen en hun dagelijks leven.
SUN68 is in 2005 ontstaan als een project met als doel kleding te ontwerpen voor wat leek op een leegte in de modemarkt: mensen niet langer gezien als eindklanten, maar uiteindelijk in het midden van een creatief proces.
Kies voor Sun68 en ga voor Italiaanse flair en stijl met de Tom Solid Nylon sneakers. Maak een statement en laat jouw schoenen het woord voeren. Bestel vandaag nog en creëer jouw unieke look met Sun68!