SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Giallo
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
De Sun68 TOM Solid Nylon MEN sneakers zijn gemaakt van stevig textiel en suède panelen. Ze hebben een leren hielkap, geborduurde merkopdruk en opvallende accenten. De sneakers zijn gevoerd met ademend mesh en zacht textiel en hebben een uitneembaar voetbed met demping. De gewatteerde enkelkraag en tong zorgen voor steun en comfort, en de zool heeft een optimale grip. De sneakers worden geleverd met gele en witte veters. Sun68 is een Italiaans modemerk dat aandacht besteedt aan originele details en goede materialen.
Hey jij daar! Op zoek naar nieuwe schoenen die echt in het oog springen? De Sun68 Tom Solid Nylon herenschoenen zijn precies wat je nodig hebt voor een statement look!
Deze opvallende sneakers in giallo - een gewaagde gele kleur - maken jouw outfit helemaal af. Het retro design met een moderne twist zorgt voor de perfecte mix van stijl en comfort. De lage schachthoogte geeft een trendy uitstraling, terwijl de textielen voering zorgt voor ademend vermogen en de rubberen zool voor goede grip en duurzaam comfort.
Met een samenstelling van leer, textiel en polyurethaan bieden de Tom Solid Nylon schoenen een unieke combinatie van comfort en stijl. Het bijzondere materiaal van leer en textiel aan de buitenkant geeft deze sneakers een onderscheidende uitstraling.
Of je nu naar een feestje gaat of een dagje door de stad wandelt, met de Tom Solid Nylon herenschoenen loop je altijd in stijl. Sun68 staat bekend om oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en exclusiviteit.
Wil jij graag opvallen en jouw unieke stijl laten zien? Dan zijn de Tom Solid Nylon herenschoenen de perfecte keuze voor jou. Sun68 sneakers zijn ontworpen voor heren die graag stijlvol voor de dag willen komen.
Kies voor stijl, comfort en exclusiviteit met Sun68 en Mulder Schoenen! Bestel vandaag nog de Tom Solid Nylon herenschoenen van Sun68 en loop vol zelfvertrouwen de straat op met hun opvallende gele kleur en unieke design.
Ben je fan van het merk Sun68 en wil je de nieuwste sneakers voor dames of heren kopen? Bij Mulder Schoenen zit je goed. Sun68 is een Italiaans merk bekend om zijn unieke ontwerpen en aandacht voor details. Maak een statement met jouw schoenen en kies voor Sun68!
Houd je van het merk SUN68 en zou je graag de nieuwste SUN68 sneakers voor dames of heren kopen? Dan ben je in de online shop van Schuurman Schoenen op de juiste plek beland. Wij bieden namelijk een ruim assortiment SUN68 schoenen aan. Wil je ook nog wat meer weten over het merk zelf? SUN68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat zich toelegt op het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om te ontwerpen voor alledaagse situaties, probeert SUN68 afstand te nemen van de traditionele regels van de mode. Behalve kleding ontwerpt SUN68 ook schoenen en sneakers voor dames en heren.