SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Verde Prato
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
Sun68 TOM Solid Nylon MEN is uitgevoerd in stevig textiel en heeft een afwerking van suède panelen. Op de tong bevindt zich een textiel label met de quote RUN Faster Than YOU CAN en de hiel heeft een oranje leren hielkap met zwarte merkopdruk. De geborduurde merkopdruk op de zijkant en de accentstreep in de zoolrand maken deze sneakers extra opvallend. Deze lichtgewicht sneaker is gevoerd met oranje ademend mesh in combinatie met zacht textiel en heeft een uitneembaar voetbed met comfortabele demping. Door de gewatteerde enkelkraag en tong ervaar je veel steun en comfort en de witte oplopende zool met zwarte loopzool heeft dankzij de vierkante noppen een optimale grip. Wissel je look af met de gele of witte veters voor een perfecte match bij je outfit! Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Hey sneaker liefhebber! Ben jij klaar om je garderobe een upgrade te geven met een vleugje Italiaanse flair en stijl? Maak kennis met de Sun68 Tom Solid Nylon sneaker - dé must-have schoen voor heren die comfort en fashion willen combineren.
Met een mix van hoogwaardig leer, textiel en polyurethaan, biedt de Tom Solid Nylon sneaker een comfortabele pasvorm van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. De rubberen zool zorgt voor de grip en stabiliteit die je nodig hebt, terwijl de lage schachthoogte de sneaker een sportieve en relaxte uitstraling geeft.
Laat je verrassen door de frisse groene kleur "Verde Prato" van deze sneaker, waardoor hij echt uniek en modern is. De textielen voering zorgt ervoor dat jouw voeten kunnen ademen, terwijl het leer en textiel aan de buitenkant een stoere touch geven.
Sun68, het Italiaanse casual-wear merk, staat bekend om zijn oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Geïnspireerd door het dagelijkse leven, streeft Sun68 ernaar trendy en comfortabele kleding en schoenen te ontwerpen die moeiteloos van dag naar nacht kunnen worden gedragen.
De Sun68 Tom Solid Nylon sneaker is jouw perfecte keuze als je wilt stralen en toch comfortabel wilt blijven. Maak een statement met deze geweldige groene sneaker en je bent helemaal klaar voor elke gelegenheid!
Ben je op zoek naar een trendy, comfortabele en kwalitatieve sneaker met een Italiaanse touch? Dan is de Sun68 Tom Solid Nylon sneaker echt iets voor jou. Ga voor stijl, ga voor comfort, ga voor Sun68! Let op: alleen verkrijgbaar bij Schuurman Schoenen.
En wist je dat Sun68 een Italiaans merk is dat zich richt op het ontwerpen van kleding en schoenen met speciale aandacht voor details en materialen? Met Sun68 til je jouw outfit naar een hoger niveau en voeg je een vleugje Italiaanse chic toe aan je look.
Dus waar wacht je nog op? Laat jouw persoonlijke stijl stralen met de Sun68 Tom Solid Nylon sneaker en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn! Let's go shopping!