Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Beige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is een duurzame sneaker voor dames. Het innovatieve ontwerp bevat kleurrijke details en is gemaakt van leer en textiel, met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van LWG-gecertificeerde productie en de sneakers zijn voorzien van een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. De sneakers hebben ook een ademend WODEN luchtstroomvoetbed en een kurkzool voor een comfortabele loopervaring. Kenmerken zijn onder andere gerecycled textiel en een EVA-zool.
Hey sneakerlover! Op zoek naar een paar trendy én comfortabele sneakers? Maak kennis met de gloednieuwe Ronja, het nieuwste pareltje van Mulder Schoenen en het merk Woden.
Wat maakt Ronja zo uniek en onweerstaanbaar? Laten we beginnen met haar prachtige kleur, Ivory Multi genaamd. Deze combinatie van een zachte, dromerige ivory kleur met een opvallende multi-print geeft deze sneaker een unieke uitstraling die jouw outfit naar een hoger niveau tilt. Of je nu kiest voor een casual look of een trendy outfit, met Ronja steel jij absoluut de show.
Maar dat is nog niet alles. Ronja heeft een lage schachthoogte waardoor ze licht en luchtig aanvoelt. Perfect voor lange wandelingen in de stad of een dagje winkelen. De zachte voering van textiel en de rubberen zool zorgen voor perfecte grip op elke ondergrond. En de buitenkant van textiel en leer geeft haar die perfecte mix van stijl en duurzaamheid.
Laten we ook de connectie met het merk Woden niet vergeten. Woden staat bekend om zijn Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Met hun focus op fashion, functionaliteit en anatomie zijn Woden sneakers perfect voor de stedelijke levensstijl van vandaag.
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op design, kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden. Ervaar zelf het comfort en de stijl van onze sneakers!
Wil jij de show stelen met Ronja aan je voeten? Aarzel niet langer en klik op die "Koop nu" knop. Deze exclusieve schoonheid vliegt de deur uit, dus wees er snel bij. Ervaar nu de magie van Ronja en maak deel uit van de Woden-familie!