Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Basil Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is gebaseerd op een innovatief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp, vervaardigd in leer en textiel met vislederen details op de hiel. Al het leer is van LWG gecertificeerde productie. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de sneakers binnenzool, die zowel lichtgewicht als schokabsorberend is. Naast de karakteristieke WODEN kurkzool beschikt Ronja over een WODEN luchtstroomvoetbed om ademend vermogen te garanderen en zorgt voor een ultrazachte loopervaring gedurende de dag. Kenmerken: Gerecycled textiel, Gegoten EVA-zool, LWG-gecertificeerd leer, Visleren details, Kurk binnenzool met Airflow-systeem.
Stap in de wereld van comfort en stijl met de Ronja sneakers van Woden in de opvallende kleur Basil Multi. Deze trendy lage sneakers zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje winkelen, een gezellige wandeling in het park of een casual dag op kantoor.
Het unieke ontwerp van deze sneakers combineert textiel en leer aan de buitenkant, waardoor ze een eigentijdse en modieuze uitstraling krijgen. Het merk Woden staat bekend om zijn nadruk op Scandinavisch design, hoogwaardige materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door te kiezen voor de sneakers van Woden draag je niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een 'groene' voetafdruk, wat goed is voor het milieu.
De Ronja sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en anatomisch ontworpen voor de moderne stadslevensstijl. De comfortabele rubberen zool en zachte textielen voering zorgen ervoor dat je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen en genieten van maximaal comfort.
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe favoriete sneaker voor dagelijks gebruik of een trendy update wilt toevoegen aan je schoenencollectie, de Ronja sneakers van Woden zijn de perfecte keuze. De opvallende Basil Multi kleur voegt een speels accent toe aan elke outfit en laat je er stijlvol uitzien, waar je ook gaat.
Ervaar zelf het comfort, de stijl en de kwaliteit van Woden sneakers door nu je paar Ronja sneakers te bestellen. Maak een statement, laat je persoonlijkheid stralen en kies voor de Ronja sneakers in Basil Multi. Kom op, zet die eerste stap en kies voor comfort en stijl met Woden. Say yes to comfort and style!
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is niet zomaar een sneakermerk. Het Scandinavische ethos, de passie voor hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail maken Woden uniek. Dankzij de combinatie van fashion, functionaliteit en anatomie worden de sneakers van Woden met zorg en expertise ontworpen voor de stedelijke levensstijl van vandaag. Opgericht door schoenexpert Carsten Holm, biedt Woden sneakers van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, met respect voor zowel de natuur als het design. Kies voor Woden en kies voor duurzaamheid, comfort en stijl.