Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De duurzame WODEN Ronja sneakers zijn gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en gerecycled textiel. De sneakers hebben een sportief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en visleren details op de hiel. De binnenzool van zacht PU-schuim biedt een lichtgewicht en schokabsorberende ervaring. Daarnaast beschikt de sneaker over een WODEN luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring. De sneakers hebben een kurkzool en een gegoten EVA-zool.
Hey jij daar!
Ben jij klaar om jouw unieke stijl te laten stralen en je te onderscheiden van de massa? Dan heb ik de perfecte sneakers voor jou: de Ronja sneakers van Woden! Deze gloednieuwe toevoeging aan ons assortiment zal zeker je hart sneller laten kloppen.
Ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen bij Woden, een Scandinavisch sneakermerk dat zich onderscheidt door kwaliteit en design, weten deze sneakers moeiteloos stijl en comfort te combineren.
Met een lage schachthoogte zijn de Ronja sneakers zowel casual als chic, perfect te combineren met elke outfit. De ice blue kleur geeft een frisse touch aan je look en laat je opvallen in de menigte.
De materialen van textiel en leer maken de sneakers duurzaam en comfortabel. De zachte voering van textiel verwent je voeten de hele dag door, terwijl de rubberen zool uitstekende grip biedt voor elk avontuur.
Woden staat bekend om zijn groene voetafdruk door het gebruik van natuurlijke materialen en oog voor duurzaamheid, zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Het Scandinavische design en de focus op functionaliteit maken Woden sneakers de ultieme keuze voor de moderne, stijlbewuste vrouw.
Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf opvallen met de Ronja sneakers van Woden! Deze sneaker is niet alleen een fashion statement, maar ook een statement van wie jij bent: iemand die stijl, comfort en duurzaamheid waardeert. Bestel vandaag nog jouw paar en stap vol vertrouwen de wereld in. Jouw unieke stijl verdient het beste en dat is precies wat Woden je biedt.ToolStrip
Woden - een groene voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met een focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden zorgvuldig ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met fashion, functionaliteit en anatomie als essentiële elementen van ons merk. Kies voor authenticiteit met Woden en laat de Ronja sneakers jouw stijl naar een hoger niveau tillen. Met het tijdloze design, comfortabele materialen en duurzame productie ben jij verzekerd van een sneaker die voldoet aan al jouw wensen.
Dus, maak een statement met de Ronja sneakers van Woden en laat je unieke stijl stralen!