El Naturalista

N5844S Geo

€ 139,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058872
De N5844S Geo sneakers van El Naturalista zijn stijlvolle en duurzame sneakers gemaakt van suède. De zool van rubber en gerecycled EVA, voering van leer en buitenkant van leer maken ze van hoge kwaliteit. El Naturalista is een duurzaam merk dat gebruik maakt van gerecyclede materialen, eigen productie in Spanje en Marokko, en groene energie. Perfecte keuze voor bewuste consumenten op zoek naar trendy en milieuvriendelijke schoenen.
Stap in duurzaamheid, comfort en stijl met de El Naturalista N5844S Geo in de ontspannen kleur taupe. Deze unieke schoen is gemaakt van prachtig suède, waardoor je voeten omhuld worden met ultiem comfort en tegelijkertijd een vleugje eco-chic toevoegt aan je garderobe.
Met een lage schachthoogte en voering van hoogwaardig leer, biedt de N5844S Geo een ongeëvenaarde pasvorm die de hele dag door blijft ademen. Het gebruik van hoogwaardig leer aan de buitenkant en zacht, ademend leer aan de binnenkant zorgt voor een luxe gevoel, terwijl je bewust bijdraagt aan een groenere planeet.
De zool, gemaakt van rubber en gerecycled EVA, garandeert een comfortabele en stabiele wandelervaring en benadrukt het duurzaamheidsaspect van El Naturalista. Met deze schoen maak je niet alleen een modekeuze, maar ook een bewuste keuze voor de toekomst van onze planeet.
Ervaar de combinatie van duurzaamheid, comfort en stijl met de N5844S Geo van El Naturalista. Met El Naturalista maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid en draag je bij aan respect voor onze planeet. Kies voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid met de El Naturalista N5844S Geo en voeg een vleugje eco-chic toe aan je outfit.
Duurzaamheid is het leidende principe van het merk El Naturalista. Het merk streeft naar het gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen en reduceert het gebruik van giftige stoffen. Door te kiezen voor El Naturalista, geef je niet alleen je voeten de beste behandeling, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Ga voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid met El Naturalista.