El Naturalista

N5844S Geo

€ 139,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058872
De duurzame sneakers N5844S Geo van El Naturalista zijn gemaakt van suède in de kleur Jade. Deze unisex sneakers hebben een lage schachthoogte en zijn voorzien van een voering en buitenkant van leer. De zool is vervaardigd uit rubber en gerecycled EVA, met een uitneembare microfiber inlegzool. El Naturalista gebruikt gerecyclede materialen en groene energie voor productie en verpakking, wat deze sneakers een milieuvriendelijke keuze maakt.
Stap in de wereld van duurzaamheid, stijl en comfort met de El Naturalista N5844S Geo suède schoenen in de adembenemende kleur jade. Met deze schoenen omhul je jezelf met hoogwaardig suède dat niet alleen heerlijk zacht aanvoelt, maar ook duurzaamheid garandeert.
De leren voering draagt bij aan extra gemak tijdens het dragen en verlengt de levensduur van de schoenen. De rubberen zool, in combinatie met gerecycled EVA, zorgt voor een lichtgewicht en flexibele stap, waardoor vermoeidheid geen kans krijgt en je moeiteloos de hele dag kunt bewegen.
El Naturalista, als pionier op het gebied van duurzame schoenen, focust op comfort, kwaliteit en milieuvriendelijk design. Met de N5844S Geo schoenen draag je niet alleen bij aan een schonere planeet, maar geef je ook jezelf een stijlvolle uitstraling.
De speelse en inspirerende jade kleur van deze schoenen laat je opvallen en tilt iedere outfit naar een hoger niveau. De mix van suède, leer en rubber zorgt voor een unieke look die je nergens anders zult vinden. Of je nu casual gekleed gaat of een chique uitstraling wilt creëren, de N5844S Geo schoenen zijn altijd de perfecte keuze.
Met El Naturalista staat duurzaamheid centraal. We zoeken naar de meest milieubewuste materialen om onze impact op de planeet te minimaliseren. Ons focus ligt op comfort en kwaliteit, waardoor we schoenen produceren die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een lange levensduur hebben.
Ga voor stijl, comfort en duurzaamheid met de El Naturalista N5844S Geo suède schoenen en maak een statement met je schoeisel! Ervaar het verschil van El Naturalista en maak een bewuste keuze voor jouw schoenen!
Duurzaamheid, comfort en kwaliteit zijn de kernwaarden van El Naturalista. Dankzij onze eco-vriendelijke benadering en innovatieve design maak je met de N5844S Geo schoenen niet alleen een modebewuste keuze, maar draag je ook bij aan een schoner milieu. Voel je goed in je schoenen én in je keuze voor El Naturalista!
Met El Naturalista ben je klaar om de wereld te verkennen, wetende dat je bijdraagt aan een betere toekomst. Kies bewust, kies voor duurzaamheid, kies voor El Naturalista!