El Naturalista

N5844S Geo

€ 139,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Frambuesa
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058872
De duurzame EL NATURALISTA N5844S Geo sneakers zijn modieus en milieuvriendelijk. Gemaakt van suède, met een rubberen zool en gerecycled EVA. De voering is van leer en de inlegzool van uitneembaar microfiber. Dit unisex paar is perfect voor een duurzame en stijlvolle look. El Naturalista maakt gebruik van gerecyclede materialen en groene energie, met eigen productie in Spanje en Marokko. Een bewuste keuze voor mode met oog voor het milieu.
Stap binnen in de wereld van duurzaamheid en stijl met de onweerstaanbare El Naturalista N5844S Geo sneakers! Gemaakt van zacht suède in de prachtige framboosachtige kleur, zijn deze sneakers een lust voor het oog én voor het milieu. Doe een statement met deze schoenen en draag bij aan een betere wereld.
De El Naturalista N5844S Geo sneakers vinden de perfecte balans tussen stijlvol en comfortabel, met oog voor duurzaamheid. Het merk El Naturalista hecht veel waarde aan het milieu en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals zacht leer voor de voering en een combinatie van rubber en gerecycled EVA voor de zool. Deze materialen zorgen voor ultiem draagcomfort, een lichtgewicht gevoel en uitstekende grip.
Duurzaamheid staat centraal bij El Naturalista. Het merk zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen, minimaliseert de impact op het milieu en zoekt continu naar manieren om giftige stoffen te verminderen en meer energie uit natuurlijke bronnen te halen. Met de N5844S Geo sneakers van El Naturalista maak je niet alleen een verantwoorde keuze, maar loop je ook vol vertrouwen de toekomst tegemoet.
Het unisex design van deze sneakers maakt ze toegankelijk voor iedereen die wil bijdragen aan een groenere wereld. De lage schachthoogte geeft de sneakers een moderne uitstraling, terwijl het frisse frambozenroze suède zorgt voor een opvallende en trendy look. Door te kiezen voor de El Naturalista N5844S Geo sneakers maak je niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid.
Met El Naturalista combineer je comfort, kwaliteit en toewijding aan duurzaamheid. Maak een statement met je schoenkeuze en laat zien dat duurzaamheid en mode perfect samengaan. Stap richting een groenere toekomst met de El Naturalista N5844S Geo sneakers, dé sneaker voor iedereen die bewust wil bijdragen aan een betere wereld. Durf anders te zijn en kies voor eco-friendly fashion met El Naturalista!
Kies voor een schoen die niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen. Laat jouw schoenen spreken en maak vandaag nog de bewuste keuze voor de El Naturalista N5844S Geo sneakers - het ideale paar voor een groenere toekomst.
Duurzaamheid, comfort en stijl komen samen in de El Naturalista N5844S Geo sneakers. Ben jij klaar om met jouw schoenkeuze het verschil te maken en bij te dragen aan een duurzamere wereld? Kies vandaag nog voor de unieke mix van stijl en verantwoordelijkheid met El Natural