El Naturalista

N5844S Geo

€ 139,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Peach
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00058872
De EL NATURALISTA N5844S Geo sneakers zijn stijlvol en duurzaam. Gemaakt van suède, leer en gerecycled rubber en EVA, dragen ze bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Met een uitneembare microfiber inlegzool en het gebruik van gerecyclede materialen en groene energie, is El Naturalista een merk dat zich inzet voor het milieu. Deze unisex sneakers in de kleur Peach zijn een must-have voor bewuste consumenten.
Stap in stijl en maak een bewuste keuze voor een groenere toekomst met de El Naturalista N5844S Geo in prachtig perzik suède. Deze unieke unisex schoenen combineren duurzaamheid, comfort en kwaliteit op een eco-vriendelijke manier.
Duurzaamheid: Deze stijlvolle schoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig suède en hebben een zachte leren voering voor ultiem comfort en ademend vermogen. De lage schachthoogte geeft je een trendy look, terwijl de rubberen zool en gerecyclede EVA zorgen voor een goede grip en duurzaamheid. Bij El Naturalista staat duurzaamheid centraal in het productieproces, waardoor je met elke stap bijdraagt aan een groenere planeet.
Milieu: Het merk El Naturalista gebruikt milieubewuste, gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen, waardoor je met deze schoenen een positieve bijdrage levert aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor dit merk verminder je het gebruik van giftige stoffen en benut je natuurlijke energiebronnen.
Comfort en kwaliteit: El Naturalista streeft naar het hoogste comfort en kwaliteit in elk paar schoenen. Door het gehele productieproces in eigen hand te houden, selecteren ze alleen de beste materialen en controleren ze elk detail zorgvuldig. Of je nu een fashion statement wilt maken of een statement wilt maken voor het milieu, El Naturalista biedt comfort, stijl en kwaliteit in één.
Dus, kies voor de El Naturalista N5844S Geo in perzik suède en maak een bewuste keuze voor eco-vriendelijke schoenen. Geniet van stijl en draag bij aan een groenere toekomst met El Naturalista. Maak van elke stap een statement voor het milieu en loop met trots op deze unieke en duurzame schoenen. Wil jij ook bijdragen aan een groenere toekomst? Kies dan voor El Naturalista.
Stap in stijl en draag bij aan een duurzamer leven met El Naturalista. Omdat jouw keuzes ertoe doen.