Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is gebaseerd op een innovatief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp, vervaardigd in leer en textiel met vislederen details op de hiel. Al het leer is van LWG gecertificeerde productie. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de sneakers binnenzool, die zowel lichtgewicht als schokabsorberend is. Naast de karakteristieke WODEN kurkzool beschikt Ronja over een WODEN luchtstroomvoetbed om ademend vermogen te garanderen en zorgt voor een ultrazachte loopervaring gedurende de dag. Kenmerken: Gerecycled textiel, Gegoten EVA-zool, LWG-gecertificeerd leer, Visleren details, Kurk binnenzool met Airflow-systeem.
Stap in stijl met de Ronja sneakers van Woden, in een prachtige Blue Multi kleur die je outfit direct een frisse uitstraling geeft. Deze lage sneakers zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en style in één.
De buitenkant van de Ronja sneakers is gemaakt van een combinatie van textiel en leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten comfortabel blijven, zelfs op lange dagen waarop je veel onderweg bent. De rubberen zool geeft je de grip die je nodig hebt, of je nu een lange stadswandeling maakt of gewoon boodschappen doet.
De Scandinavische roots van Woden komen duidelijk naar voren in het design van de Ronja sneakers. Met een focus op kwaliteitsmaterialen, functioneel design en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zijn deze sneakers niet alleen stijlvol maar ook verantwoord geproduceerd.
Waar Woden echt in uitblinkt is het combineren van fashion, functionaliteit en anatomie in hun ontwerpen. Elke sneaker is tot in de kleinste details doordacht, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw urban lifestyle.
Met de Ronja sneakers voeg je niet alleen een stijlvol paar schoenen toe aan je collectie, maar stap je ook in de groene voetafdruk van Woden. Ga voor kwaliteit, comfort en style met deze unieke Blue Multi sneakers en laat jouw outfit stralen!
Let op: beperkte beschikbaarheid, bestel snel voordat ze uitverkocht zijn. Je verdient het om je voeten goed te verwennen met de Ronja sneakers van Woden!